ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ  
      
                          Ετήσιες Προβλέψεις - 2021


 

                        Ζώδια​ Καρκίνος 

Η Άνοιξη θα ειναι μια πολυ καλη περιοδος για τις προσπωικες σας σχέσεις, να τις βελτιωσετε απο τον Απριλιο εως τον Ιούνιο, με την υποστηριξη του Αρη.Προσπαθηστε να εκμεταλλευτειτε αυτο το χρονικό διαστημα για να προσελκυσετε τους αλλους. Αυτό ομως δεν σημαινει ότι θα είστε ιδιατερα τυχεροί. Η συνοδος Δια/Κρονου ισως τελικα να μην τόσο αποτελεσματικη και η αρνητικη επιρροή τους θα μπορούσε να δημιουργήσει μια μονοπλευρη σχέση και κατά συνέπεια, να μην εχουν μεγαλη διαρκεια.
Σημαντικές συζητήσεις ομως πρέπει να αποφεύγονται κατά τη διάρκεια αυτών των δύο μηνών Σεπτεμβρίο και Οκτωβρίο με τον Άρη να δείχνει νευρικότητα, εργασιακό άγχος και ακόμη να υπαρχουν αμφιβολίες απέναντι στον ανθρωπο που αγαπάτε. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε το εξαγωνο Ηλιου/Ουρανού που που μπορεί να φέρει ξαφνικες αλλαγες σε πολυχρονες σχέσεις. Το πάθος επιστρέφει μεταξύ Οκτωβρίο και Νοεμβρίο με μια μακρά παραμονή του Άρη σε τρίγωνο και ως εκ τούτου ισως να ειναι ενα αναζωογονητικο στοιχείο για τις σχέσεις.
Η χρονια ειναι ενδιαφερουσα όσο οσο αφορα την εργασία και συνεπώς τα χρήματα, τα κέρδη οπου θα υπαρξουν επιτυχίες. Σίγουρα κάτι θα αλλάξει στην εργασία σας, ίσως θα θέλατε να προχωρήσετε με ξαφνικες αλλαγές, επειδή είστε κουρασμενοι με τη ρουτίνα, αλλά επειδη η υποστήριξη αυτων των σημαντικών πλανητών ειναι μικρή θα υπαρχει κίνδυνος να κάνετε λάθη.

Προσπαθήστε να προχωρήσετε με υπερβολική προσοχή και να ενεργήσετε μόνο εάν είστε πεπεισμένοι ότι κάνετε σωστα αυτό που έχετε κατά νου. Οι καλύτερες περίοδοι, κατά τις οποίες θα μπορεσετε να προχωρήσετε με νέες ιδέες, νέες συμφωνίες, νέα επαγγελματικά έργα, είναι ο Μαΐος και Ιούνιος και ο Νοεμβριος και Δεκεμβριος.
Εάν στο παρελθόν εξοικονομήσατε χρήματα, τότε θα είστε σε θέση να ξεπεράσετε μια περίοδο δύσκολη απο αποψη εξοδων, αλλά θυμηθείτε ότι αυτό που σπέρνετε τώρα, το επόμενο έτος μπορεί να γεννηθεί και να αναπτυχθεί με πολύ σημαντικό τρόπο.

Εν ολίγοις, ο Δίας σας λέει να προχωρήσετε με τις ιδέες σας, τη ζωή σας εστω και αν δεν σας βοηθάει ιδιατερα η μοίρα. Ωστόσο, θα υπαρξουν περιοδοι χαμηλής ενέργειας, λίγες μεν φέτος, χάρη στις διελεύσεις γρήγορων πλανητών όπως ο Ερμής και η Αφροδίτη, αλλά χάρη στην υποστήριξη του Άρη που το 2021 θα είναι πραγματικά πολύ αποτελεσματικός ειδικά κατα την Άνοιξη και το Φθινόπωρο. Εξαιρετική σωματική και διανοητική δύναμη, αλλά πρέπει να προχωρήσετε μόνοι χωρίς να ελπίζετε για μεγάλη βοήθεια και υποστηρίξη. Ίσως να επιτύχετε κάτι χωρίς την υποστήριξη των αλλων ομως αυτο θα κανει την νίκη και την επιτυχια ακομη πιο όμορφη. Λύσεις δεν θα βρεθουν σε νομικα θεματα.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα