ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ  
      
                              Ετήσιες Προβλέψεις - 2021


 

                        Ζώδια​ Λέων 

Περιττό να πούμε ότι η συνοδος Δια/Κρονου στον Υδροχοο σχεδόν σε οψη αντιθεσης, θα δυσκολεψει την προσωπικη σας ζωη. Δυστυχώς, η διέλευση της Αφροδίτης και του Άρη, αν και είναι πολύ θετικες κατά τη διάρκεια ορισμένων περιόδων του έτους, αυτο μονο του δεν μπορεί να επιλύσει τις παρεξηγήσεις με την οικογένειά σας και στις προσωπικες σας σχεσεις και επομένως εάν το κλίμα είναι παρα πολυ περίπλοκο για να το διαχειριστειτε, ο Κρόνος σας ζητά να τα ξεχασετε ολα και να ξεκινήσετε μια ενα σχεση στην ζωη σας, τους επόμενους μήνες και ισως όχι αμέσως.
Ο χωρισμος για καποιους θα ειναι σχεδόν αναπόφευκτος υπο την επιρροη αυτης της σημαντικης συνοδου και λαμβάνοντας υπόψη επίσης το τετράγωνο με τον Ουρανο μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οτιδηποτε θα μπορούσε να συμβεί πολύ ξαφνικά.
Μόνο ισως τα ζευγάρια που ήταν μαζί για πολλά χρόνια θα επιβιωσουν αλλά πάνω από όλα θα πρεπει να υπαρχει αρκετη ωριμοτητα και σταθεροτητα ώστε να καταφέρουν να ξεπεράσουν μια ενδεχομένη κριση που θα γινεται ολο και πιο κρίσιμη στις αρχές του έτους και μέχρι τις 4 Μαρτίου περιπου, με τον Άρη σε τετράγωνο και προς το μήνα Νοέμβριο ξανα με το τετράγωνο του Άρη. Σε αυτές τις περιοδους της χρονιας θα είστε πολύ νευρικοί και επομένως τα οποια ξεσπασματα ειναι πιθανα.

Είναι απαραίτητο να είστε ήρεμοι, αλλά δεν είναι απολύτως εύκολο να το κάνουμε αυτό και γι ‘αυτό ο χωρισμός φαίνεται αναπόφευκτος. Περιττό να πούμε ότι οι ελεύθεροι, δεν θα μπορούν να είναι ευτυχισμένοι, ισως, να βρουν ένα άτομο που να αγαπησουν και στην πραγματικότητα οι νέες γνωριμίες θα μπορούσαν να είναι σχεδόν μηδενικές μέχρι και ανύπαρκτες η ακαταλληλες. Η συμβουλή είναι να ζήσετε έναν χρόνο μονοι σας προσπαθωντας να καταλάβετε τι πραγματικά θέλετε, και μετά να ξεκινήσετε ξανά τον Δεκέμβριο με νέες περιπέτειες. Προφανώς νομικά προβλήματα που οφείλονται σε έναν γάμο ειναι ενα προβλημα και επομένως θα πρεπει να εκτιμηθεί προσεκτικά.
Ακόμη και σε επαγγελματικο επίπεδο, τα πραγματα θα ειναι δυσκολα. Πρώτα απ ‘όλα, δεν θα είναι εύκολο να αναλάβετε δράση πραγματοποιώντας νέα έργα και η συμβουλή είναι ακριβώς να εγκαταλείψετε νέους επαγγελματικούς δρόμους αλλά να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε πάντα. Αν λοιπόν έχετε μια καλή δουλειά, εάν θα έχετε την ευκαιρία να συνεχίσετε αυτό που πάντα κάνατε, μην αλλάξετε τίποτα γιατί τυχόν νέα επαγγελματικά μονοπάτια που ξεκινούν με συνοδο Δια/Κρονου σε οψη αντίθεσης μπορεί να περιεχει, δυσκολίες και απογοητεύσεις. Πολύ πιθανό ακόμη και να απολυθείτε ή να αποχωρήσετε από τη δουλειά τους επομενους μήνες και ειδικά όταν ο Άρης, μέχρι τον Μάρτιο ή τον Νοέμβριο, σε οψη τετραγωνου θα αυξήσει το επίπεδο νευρικότητας.
Εάν επισης μελετατε για να δωσετε εξετάσεις, μπορεί να είναι δύσκολο να περάσετε και η επίτευξη των στόχων θα ειναι πολυ περίπλοκη και δυσκολη. 

Ακόμα και σε οικονομικό επίπεδο, το κόστος μπορεί να είναι υψηλό, τα κέρδη να μειώνονται, οπότε προχωρήστε με προσοχή χωρίς να ξοδέψετε πάρα πολλά χρήματα σε άχρηστα πράγματα. Εξοικονόμηση χρηματων αλλα και πολλές θυσίες.
Το να σκέφτεστε να αγοράσετε ένα σπίτι η να αποφασισετε για την ανακαινηση του ή ακόμη και να θέλετε να πουλήσετε ένα διαμέρισμα δεν είναι καλη ιδέα γιατί μπορεί να έχετε διάφορα γραφειοκρατικά προβλήματα, νομικές δυσκολίες και σοβαρές επιπλοκές που θα συνεχιστούν ακόμη και για καιρο. Εάν είστε αναγκασμένοι να αγοράσετε ένα σπίτι, βεβαιωθείτε ότι ένας δικηγόρος ή λογιστής μπορεί να σας ακολουθήσει βήμα-βήμα για να αποφύγετε λάθη και επιπλοκές. Μην κάνετε επικίνδυνες χρηματοοικονομικές επενδύσεις, μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε και που σας λένε ότι μπορείτε σε μια μερα να γίνετε παμπλουτοι!.

Σωματικά όσο και διανοητικά, οι δυσκολίες ξεκινούν από τον Ιανουάριο έως τις πρώτες μέρες του Μαρτίου και στη συνέχεια τον Νοέμβριο και τις αρχές Δεκεμβρίου. Σε αυτήν την περίοδο ο Άρης θα τετράγωνιζει τον Ήλιο σας και θα κλεβει ενεργεια, δημιουργώντας κούραση, κατάθλιψη. Δώστε προσοχή στην οδήγηση αυτοκινήτου, τα λάθη στη δουλειά και εάν δεν είστε πολύ καλά σωματικά ή διανοητικά, αντιμετωπιστε το.
Όντως καθολου καλοι συμμαχοι Διας και Κρονος, θα υπαρχουν εμπόδια . Να είστε πολύ προσεκτικοί με την υπογραφη συμβόλαιων, με επικυνδυνα αθλήματα. Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε, μπορούμε να πούμε ότι η περίοδος δεν είναι απολύτως θετική για μεγάλα ταξίδια. Συχνά ομως με το τετραγωνο Κρονου/Ουρανου μπορεί να έχετε προβλήματα με την πτηση σας, προβλήματα στον τόπο όπου φτάνετε, μη βιώσιμα έξοδα κ.α. Όσοι ταξιδεύουν κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς για δουλειά πρέπει να είναι προσεκτικοί με συμφωνίες, και στους ανθρώπους που συναντατε επειδή η απάτη είναι πολύ κοντά.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα