ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ  
      
                       Ετήσιες Προβλέψεις - 2021


 

                      Ζώδια​ Παρθένος


Στην πραγματικότητα, ο πλανήτης Άρης, θα σχηματιζει ενα εξαιρετικο τρίγωνο έως τις 4 Μαρτίου. Έτσι, αν θέλετε να κερδίσετε την καρδιά ενός ατόμου, ενεργήστε απο την αρχη της νέας χρονιάς, αλλά αν δεν μπορείτε επίσης θα έχετε όλο τον Αύγουστο και μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου για να δρασετε χάρη στη διέλευση του κόκκινου πλανήτη. Το καλοκαίρι θα είναι λοιπόν πολύ σημαντικό για περιπέτειες αλλά και για ενδιαφέρουσες συναντήσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην έναρξη μιας όμορφης σχέσης .
Ίσως δεν συναντήσετε τον τελειο ερωτα γιατί ο Δίας δεν ευνοει και ιδιατερα τα πραγματα, αλλά στο μεταξύ μπορει να λαβετε ικανοποιηση με διαφορους τροπους μεσα απο μια σχεση. Δεν χρειάζεται να ειστε υπερβολικά αναλυτικοί οσο αφορα μια νεα σχεση.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου εάν έχετε ένα άτομο δίπλα σας ήδη, χωρις βεβαια να κανετε σημαντικα βηματα επειδή Δίας και Κρόνος είναι βλεπετε μικροί φίλοι/συμμαχοι αλλα ομως δεν υποστηρίζουν πληρως τις πρωτοβουλίες σας μαζι με την επιρροη του Ουρανου. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτού του έτους οι αποφάσεις θα μπορούσαν να ερθουν ξαφνικα και αν ειναι θετικές.

Εάν είστε πολύ νέοι, τότε σχεδόν σίγουρα κατά τη διάρκεια αυτού του νέου έτους και για πολλούς μήνες μέσα στο μυαλό σας θα ζήσετε τη μεγάλη ανάγκη να αλλάξετε κάτι στα επαγγελματικα σας. Ο πιο σημαντικός πλανήτης για εσάς αυτό το έτος 2021 είναι ο Ουρανός, που όλα θα αλλάζουν. Εάν ψάχνετε για μια νέα δουλειά, μπορείτε να αποφασίσετε να φύγετε,να ταξιδέψετε, να μετακινηθείτε σε μια νέα πόλη, ενώ αν έχετε ήδη δουλειά που δεν είναι πολύ ικανοποιητική, τότε η ζωή σας μπορεί να ανατραπεί.
Μερικοί από εσάς, ακόμα κι αν είναι ευχαριστημένοι με τη δουλειά που έχουν, μπορεί φετος να αποφασίσουν να εγκαταλείψουν τα πάντα και να αναζητησουν νέες περιπέτειες ή να βιωσουν δυνατες αλλαγές εντός της εταιρείας ή του γραφείου τους. Κάποιοι από εσάς μπορεί ακόμη και να έχουν ανάγκη να ξεκινήσουν μια νέα δουλειά και αυτό απαιτεί χρηματα…
Η επένδυση χρημάτων σε μια νέα δουλειά, ωστόσο, είναι μια εξαιρετική ιδέα γιατί ακόμα κι αν ο Δίας και ο Κρόνος δεν υποστηρίζουν επαγγελματικές και οικονομικές αλλαγές, ο Ουρανός το θέλει πραγματικά από εσάς και αν ακολουθήσετε την ενεργεια του, τότε πολύ σύντομα η ζωή σας θα είναι γεμάτη ικανοποιήσεις και εκπλήξεις. Επωφεληθείτε από τους πρώτους μήνες του έτους για να αναλάβετε δράση χάρη στον πλανήτη Άρη, αλλά μην το παρακάνετε.

Πιθανο να ξοδεψετε χρήματα για το σπίτι σας ή να πουλήσετε ή να αγοράσετε ένα διαμέρισμα. Πολλή προσπάθεια αλλά η ανάγκη να κάνουμε πολλές αλλαγές και μερικές από αυτές είναι πολύ σημαντικές.
Εξαιρετική ευκαιρία να ξαναγεννηθούμε ψυχικά και σωματικά μετά από μια αρκετά θυελλώδη περίοδο. Μιλώντας για την τύχη, για τη συνηθισμένη καλή τύχη που προκύπτει από τον πλανήτη Δία, προφανώς δεν μπορούμε να πούμε ότι θα σας χτυπήσουν οι ακτίνες του κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών, αλλά ισως καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε μερικές πολύ ωφέλιμες περιόδους όπως ο Ιανουάριος και Φεβρουάριος ο Αυγούστος και ο Σεπτεμβρίος.
Φυσικά είστε πολύ καλύτερα από ό, τι στο παρελθόν, και τωρα θα αντιμετωπίσετε αποφασιστικά ορισμένες επαγγελματικές και συναισθηματικές επιλογές που θα μπορούσαν να φέρουν καλές ευκαιρίες. Έτσι, παρά την έλλειψη υποστήριξης από τον Δία, μπορείτε να είστε πετυχημένοι για να προχωρήσετε.

Μπορείτε να είστε ιδιαίτερα δυνατοί σωματικά και ψυχικά, ενώ αν δεν σας αρέσουν τα αθλήματα, η ιδέα να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι για να εκμεταλλευτείτε το εξαιρετικό επίπεδο δημιουργικότητας είναι φανταστική και δεν πρέπει να μείνουν στο συρτάρι.
Ίσως κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους να ταξιδεψετε οπου θα ειναι καπως διασκεδαστικα αλλα και τυχερα σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι ότι ο Ουρανός ζητάει αλλαγές, ξαφνικές επιλογές και επομένως ακόμη και ταξίδια σε ασυνήθιστα μέρη μπορούν να φέρουν ομορφες εκπληξεις.
Πιθανότατα εάν έχετε νομικα προβληματα να επιλύσετε, οι λύσεις φτάνουν γύρω στον Σεπτέμβριο και σε οποιαδήποτε περίπτωση μετά το καλοκαίρι, αλλά απαιτούν σημαντικές οικονομικές εκταμιεύσεις. Δώστε προσοχή στα χρήματα, προσπαθήστε να εξοικονομήσετε μερικα ώστε να μπορείτε να ανταπεξελθετε σε οποιαδήποτε έξοδα που φθάνουν κατα το καλοκαίρι ή αμέσως μετά.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα