ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ  
      
                        Ετήσιες Προβλέψεις - 2021


 

                      Ζώδια​ Ζυγός 

Υπεροχη χρονια οσο αφορα τις προσπωικες σας σχέσεις. Η συνοδος Δια/Κρονου αλλά και ο Άρης σε εξαιρετική πλανητική όψη για πολλούς μήνες. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι είναι χρονιά των μεγάλων επιλογών που πρέπει να γίνουν. Σημαντικές συναισθηματικές αποφασεις, όπως για γάμο, η επιλογή να ζήσετε με αυτον που αγαπατε, ένα νέο σπίτι ή ακόμα και η αποκτηση ενός παιδιου.
Το να δεχεσαι ενα τρίγωνο απο τον Δια σημαίνει ότι έχεις κάποιον που σε υποστηρίζει σε κάθε πρωτοβουλία, ενώ ο Κρόνος θα σας βοηθησει να εδραιώσετε μια σχέση με σκοπο να παρετε ό, τι σας λείπει εδώ και καιρό. Η ωριμότητα, η σοφία είναι ιδιότητες που πρέπει να αναζητούν οι μοναχικές καρδιές σε νέες φιλίες, επειδή τα προνόμια του Κρόνου είναι ακριβώς αυτά, εάν θέλετε δείτε την πραματικη αγαπη στην ζωή σας.
Εάν είστε μόνοι, τότε, προσπαθήστε να σαγηνεψετε κάποιον που είναι σοβαρός, προσπαθήστε να φλερτάρετε με κάποιον που είναι ώριμος, σοφός, που δεν είναι επιφανειακός και δεν υποτιμάτε τη σημασία των συναντήσεων που θα έχετε κατά τη διάρκεια του Μαρτίου αλλά και τον Απρίλιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.
Ισως ενας νέος ερωτας, γεννηθεί τους επομενους μήνες που προορίζεται να διαρκέσει για πολλά χρόνια. Εάν πρέπει να αγοράσετε ένα νέο σπίτι ή διαμέρισμα για να συμβιωσετε, τότε η καλυτερη περιοδος είναι εκείνη που υποδεικνύονται με τον Άρη οπου θα νιώθετε πιο αποφασισμένοι, πεπεισμένοι και έτοιμοι και δεν θα κάνετε λάθος εκτίμηση. Εάν ήδη ειστε με καποιον, αλλά η κρίση είναι εμφανεστατη, τότε ο Δίας ζητά να αλλάξετε πορεία, για να κλείσετε τη σχέση για να ξεκινήσετε μια νέα πορεία με καποιον αλλο σύντομα. Φανταστική στιγμή για όσους περιμένουν παιδί. Οικογενειακή γαλήνη με κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις να βελτιώνονται.

Αν ψάχνετε για μια νέα δουλειά τότε να ξέρετε ότι ολο το έτος είναι πολύ θετικό για να επιτύχετε σπουδαίες επαγγελματικές επιτυχίες. Υπέροχα νέα για όσους είναι πολύ νέοι και έχουν σπουδάσει τώρα θα έχουν καλές ευκαιρίες να επιδείξουν και να δείξουν την αξία τους. Ο Δίας εγγυάται μικρές και μεγάλες ευκαιρίες, αλλά πολλοί από εσάς θα αισθανθείτε την ανάγκη να αλλάξετε, να ξεκινήσετε με νέα έργα, νέες επαγγελματικές διαδρομές.
Μπορεί να έχετε κουραστεί από τη δουλειά που έχετε και να νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε κάτι, κάτι σημαντικό. Ισως ειναι απολύτως απαραίτητο αλλα οι αποφασεις θα απρθουν κατα τους ανοιξιάτικους και τους καλοκαιρινούς μήνες, ειδικά προς τον Σεπτέμβριο.
Ακόμα και προς το τέλος του έτους, με τον Άρη σε εξαγωνο, θα μπορείτε να αποκτήσετε χρήματα. Το έτος κατά το οποίο ο Δίας είναι πολύ ευνοϊκός δείχνει πάντα μια αρχή και κάθε αρχή, πάνω απ ‘όλα στον επαγγελματικό τομέα, συνεπάγεται με έξοδα και λίγα κέρδη που θα φτάσουν τον επόμενο χρόνο. Αλλά αν ο Δίας φέρνει επιθυμια για να ξεκινήσετε με νέα έργα, ο Κρόνος αντ ‘αυτού ενοποιεί ό, τι μπορείτε να πετύχετε.

Επομένως, αυτό που θέλουμε να καταλάβετε είναι ότι ήδη κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών κάποιοι στόχοι και επιτυχίες μπορει να ενισχύσουν την οικονομική σας δύναμη, και να σας κάνουν να προχωρήσετε στην κοινωνία. Πολλοί από εσάς μπορει να εχουν την υποστήριξη πολύ σημαντικών ανθρώπων που μπορούν να βοηθήσουν στην υλοποίηση των ιδεών. Οι φίλοι γίνονται κρίσιμοι για την κάλυψη προσωπικών αναγκών. Αφιερώνετε χρόνο σε όλα χωρίς να απογοητευτείτε.

Αν η φυσικη σας κατασταση δεν ηταν πολυ καλη τους κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, τότε η επόμενη περίοδος προσφέρει τη δυνατότητα επαναφοράς. Ο Μάρτιος αλλα και ο Απρίλιος είναι δύο εξαιρετικοί μήνες αλλα είναι πολύ εύκολο να αυξήσετε το σωματικό σας βάρος.
Εάν είχατε προβλήματα με οστά, τα δόντια, τις αρθρώσεις και τους μυς σας, όλα μπορούν να βελτιωθούν. Εξαιρετική υγεία, αλλά και μια ευνοϊκή περίοδος για ταξίδια. Εάν σκέφτεστε να κάνετε ένα πολύ σημαντικό επαγγελματικό ταξίδι, τότε η άνοιξη και η καλοκαιρινη περιοδος είναι μια χαρα. Μικρά και μεγάλα ταξίδια επίσης για διασκέδαση, για να γνωρίσετε νέα μέρη εκτός από αυτό όπου γεννηθήκατε ή ζείτε. Τέλος, εάν στο παρελθόν έχετε ξεκινήσει νομικα θεματα η λύση θα μπορούσε εύκολα να ξεπεραστεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και σχεδόν σίγουρα μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.
Τα προβλήματα αλλα και οι σκέψεις που σχετίζονται με τη γραφειοκρατία απομακρύνονται πλέον από εσάς και προσφέρουν ηρεμία, γαλήνη και μια εσωτερική ισορροπία που μπορεί να σας κάνει να ωριμάσετε πολύ γρήγορα.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα