ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ  
      
                    Ετήσιες Προβλέψεις - 2021


 

                      Ζώδια​ Σκορπιός 

Σίγουρα η αρχή της χρονιάς για εσάς είναι πραγματικά πολύ δύσκολη ακόμη και στις σχέσεις. Δυστυχώς ο Άρης σε αντίθεση μέχρι τις πρώτες μέρες του Μαρτίου μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα και διάφορες επιπλοκές. Με τον Άρη απεναντι σας, δεν είναι εύκολο να βρεθουν σωστές λύσεις σε θεματα σχεσεων οπου συζητήσεις και επιχειρήματα μπορούν να γίνουν πολύ σημαντικά και να οδηγήσουν στο κλείσιμο μιας σχέσης.
Ενας χωρισμός καθίσταται αναπόφευκτος για τους ανθρώπους που δεν ήταν ευχαριστημένοι για πολύ καιρό με την ερωτική τους ζωή και ως εκ τούτου υποφέρουν επίσης με την επιρροή του Ουρανού που σας ζητά να καταστρέψετε τα πάντα, να ανανεώσετε τα παντα, να σχέσεις και συναισθηματα που δεν δίνουν πλέον αυτο που επιθυμειτε. Εάν ομως καταφέρετε να ξεπεράσετε τους πρώτους μήνες του νέου έτους, τότε ισως να λύσετε τις παρεξηγήσεις και ακόμη και να φτάσετε στο τέλος του με μεγάλη ικανοποίηση σε εσωτερικό επίπεδο και με μια πιο συναρπαστική και αισθησιακή αλλα και λιγότερο προβληματική σχέση. Εάν είστε μονοι, θα είστε σε θέση να προσελκύσετε κάποιον κατά τη διάρκεια του 2021 οπου ο Άρης θα είναι δύσκολος για πολλούς μήνες με τον Δία σε αναδρομη πορεια, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παλέψετε σκληρά.

Τίποτα δεν είναι απλό, έρχονται απογοητεύσεις και επίσης μπορει να προκληθει μεγάλη ζημιά λαμβάνοντας υπόψη ότι είστε πολύ ευαίσθητοι άνθρωποι. Η ευτυχία θα είναι μια δύσκολη λέξη. Προφανώς γύρω στο τέλος του έτους, με τη διέλευση του Δία στους Ιχθεις, θα είναι πιθανό να πραγματοποιήσετε νέες σχέσεις, να κάνετε ενδιαφέρουσες φιλίες και να επιστρέψετε στην ελπίδα μετα απο μήνες.
Θα υπαρχει άγχος και ένταση στην εργασία. Όταν ο Δίας και ο Κρόνος σας τετραγωνιζουν, δυστυχώς πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, αποφύγετε να κάνετε μεγαλα βηματα στην επαγγελματική σας ζωή, την επενδυση χρηματων πιστεύοντας ότι όλα μπορούν να πάνε καλα και αποφύγετε, πάνω απ ‘όλα, να πιστεύετε αυτούς που σας λένε ότι μπορειτε να επιτύχετε πολυ εύκολα σημαντικούς οικονομικούς στόχους.
Μην δείχνετε την εμπιστοσύνη σας σε άτομα που δεν ξέρετε, μην σπαταλάτε τα χρήματά σας, μην αγοράζετε σπίτι ή πουλάτε γιατί ο Ουρανός θα μπορούσε να δημιουργήσει επιπλοκές. Προχωρήστε με μεγάλη προσοχή και μόνο μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου με τον Δία, θα είναι δυνατόν να επιτευχθεί κατι επαγγελματικα.

Αν ψάχνετε για μια νέα δουλειά, κάντε το απο Μαΐο και Ιουλίο αλλά μην αφήσετε μια δουλειά μόνο επειδή είστε δυσαρεστημένοι. Αν αφησετε τώρα την δουλειά σας σημαίνει ότι θα αντιμετωπισετε τεράστιες δυσκολίες στην εύρεση μιας άλλης.Δαπάνες που πρέπει να πραγματοποιηθούν σαφώς, φέρνουν γραφειοκρατικές και νομικές επιπλοκές. Μην υποτιμάτε ένα άτομο που θα μπορούσε να γίνει εχθρός σας. Προσοχή στα χρέη.
Η χρονια ξεκινά με αξιοσημείωτη σωματική κόπωση λόγω της αντίθεσης του Άρη για τους δύο πρώτους μήνες. Προσέξτε την υγεία σας, μην κάνετε επικίνδυνα αθλήματα, περπατάτε και μην προσπαθείτε να εργάζεστε πάρα πολλές ώρες την ημέρα, επειδή θα συσσώρευθει άγχος και ένταση.

Μόνο γύρω από τον Μαιο είναι δυνατόν να αισθανόμαστε καλύτερα με το τρίγωνο του Δια για λιγο, ακριβώς μέχρι τον Ιούλιο. Πριν και μετά από αυτήν την περίοδο να είστε προσεκτικοί, μην υποτιμάτε διαφορες ενοχλήσεις. Αλλά η περίοδος μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου ισως να αισθανόμαστε πολύ καλύτερα για να αντιμετωπίσουμε προβλήματα που αναμφίβολα φέτος θα είναι πολλά.
Νομικά και γραφειοκρατικά προβλήματα που μπορείτε να αντιμετωπίσετε και που δεν πρέπει να τα υποτιματε, οι λύσεις είναι πραγματικά ειναι πολύ μακριά, καπου στο τέλος του έτους με τη νέα διέλευση του Δία στους Ιχθεις. Με τον Δία και τον Κρόνο σε τετράγωνο, θεματα υγειας πρέπει προφανώς να θεραπευτουν. Γενικοτερα,θα ειναι δύσκολο να παραμεινετε ήρεμοι, οπως και το να ταξιδέψεις δεν είναι απλα ενοχλητικό αλλα ισως κατι παραπανω απο αυτο.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα