ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ  
       
                 Ετήσιες Προβλέψεις - 2021 


 

                   Ζώδια​ Αιγόκερως 

Σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσα η διέλευση του Δία επίσης όσον αφορά τις σχέσεις, αλλά προφανώς σκέφτεστε να ζήσετε μια εξαιρετικά ευτυχισμένη περίοδο πιστεύοντας ότι μπορείτε να βρείτε το το σωστο προσωπο στην ζωής σας, αλλα δεν είναι απολύτως και το πιο απλό πράγμα. Αν σκέφτεστε να παρετε καποιες σημαντικές αποφασεις με τον σύντροφο σας, τότε θα μπορούσατε να ζήσετε τη διέλευση του Ουρανού με πολύ θετικό τρόπο.
Στην πραγματικότητα, η επιθυμία να αλλαξετε την ερωτική σας ζωή μεγαλώνει μερα με την μέρα. Δεν χρειάζεται να φοβηθείτε πολύ από τις ξαφνικες καταστασεις που μπορεί να προκύψουν διότι η συνοδος Δια/Κρονου θα φέρει περισσοτερη βελτιωση. Επομένως, όσοι ήδη εχουν σχέση πρέπει να προσπαθήσουν να είναι ήρεμοι και να αξιολογήσουν μαζί τις οποιες σημαντικές επιλογές που πρέπει να γίνουν.
Για παράδειγμα με τη διέλευση Δία/Κρόνου, θα μπορούσατε να αποφασίσετε να αγοράσετε ένα νέο σπίτι ή θα μπορούσατε να σκεφτείτε να μετακομίσετε σε μια νέα πόλη. Αν αντ ‘αυτού αν είστε μονοι, οι πιθανότητες να γνωρίσετε καποιον ισως θα μπορουσε να ειναι γύρω στους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και αργότερα μεταξύ Αυγούστου και Σεπτεμβρίου. Βεβαια, το καλοκαίρι μπορεί να δώσει εναν μεγαλο ερωτα, αλλά ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι οι μήνες όπου η Αφροδίτη θα βρισκεται στο ζώδιο σας, μπορεί να φέρει μια πραγματικά ειδυλλιακή συνάντηση.

Ο επαγγελματικός τομέας διεπεται απο μεγαλη τυχη. Πρώτα απ ‘όλα, οι περίοδοι κατά τις οποίες θα είστε γεμάτοι ενέργεια είναι πολλές και στην πραγματικότητα έχουν ήδη ξεκινήσει με δύο πολύ υποσχόμενους θετικούς μήνες, με εξαιρετικές ιδέες μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου. Θέλετε να προχωρήσετε με διάφορα έργα, αλλά δεν μπορούν να υλοποιηθούν όλα αυτά με την μια. Έτσι, το καλύτερο που πρέπει να κάνετε, αντί να ξεκινήσετε με τόσες πολλές ιδέες, εργαστειτε μόνο με μερικές από αυτές και θα δείτε ότι η επιτυχία θα έρθει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, τουλαχιστον τις σημαντικοτερες. Ο Δίας και ο Κρόνος που συνδεεται με τα χρήματα οπου και θα ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες. Βελτιώσετε το περιβάλλον του γραφείου σας ή της εταιρείας σας.
Ενώ ο Δίας δίνει καλές επαγγελματικές ευκαιρίες, ο Κρόνος ενοποιεί ό, τι έρχεται στη ζωή σας, επιτυχίες, στόχους. Ειδικά αν είστε πολύ νέοι, μην σταθείτε ακίνητοι και μην προσπαθείτε να είστε υπερβολικά διστακτικοί απέναντι στις ευκαιρίες που έρχονται, αλλά προχωρήστε με αυτοπεποίθηση, όλοι οι νέοι δρόμοι και αποφασεις αυτήν την περίοδο και ειδικά στην αρχή της χρονιάς, μπορεί να σας ενισχύσουν σε κοινωνικο επιπεδο. Εάν θέλετε να πουλήσετε ένα σπίτι ή ένα διαμέρισμα, όλα αυτά τα μηνύματα είναι ιδανικά και φυσικά επίσης ισχύουν εάν θέλετε να αγοράσετε ένα σπίτι για εσάς και την οικογένειά σας.

Είστε αρκετα προνοητικοι και επομένως συμβόλαια, νέες συμφωνίες και προτάσεις για συνεργασίες μπορούν να αξιολογηθούν πολύ προσεκτικά που θα είναι δύσκολο να απογοητευτειτε στην συνεχεια. Τολμη είναι η λέξη-κλειδι αυτής της περιοδου.
Οταν ο ερωτας και η δουλειά πάνε πολύ καλά τότε ακόμα και σε αφυσικό και διανοητικό επίπεδο τα πάντα είναι εξαιρετικά. Καλη χρονια για θεραπεία οποιονδήποτε ασθενειών που σας έχουν κανει πολυ σκεπτικους στο παρελθόν. Με τον Δία και τον Κρόνο θα ωριμάσετε και να γίνετε πολύ σοφότεροι αλλα λιγότερο επιφανειακοί.
Ο Διας θα σας βοηθησει να ανακάμψετε από μια δύσκολη περίοδο οικονομικα. Εάν είχατε ένα νομικό πρόβλημα ή ενα γραφειοκρατικό εμπόδιο τότε αυτοί οι μήνες είναι εξαιρετικά σημαντικοί για την επίτευξη μιας καλής λύσης.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα