ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ  
      
               Ετήσιες Προβλέψεις - 2021


 

                     Ζώδια​ Υδροχόος 


Πιστεύω ότι θα ειναι η καλύτερη χρονιά μετά από 12 ολοκληρα χρόνια. Μια μαγευτική χρονιά ακόμη και στον ερωτα και η απόδειξη όλων αυτών θα έρθει κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, αλλά και τον μήνα Οκτώβριο και Νοέμβριο. Θα ανοιχτειτε περισσοτερο και θα γνωρίσετε άλλους ανθρώπους που θα μπορούν να εμπλουτίσουν το μυαλό και την καρδιά σας. Οι καλύτερες στιγμές για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ελκύει, είναι μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου και τέλος τον Δεκεμβρίο, ενώ και ο Αρης θα βαλει το χερακι του!.
Κανείς δεν θα είναι σε θέση να αντισταθεί σε αυτήν την καταπληκτική δύναμη έλξης, αλλά είναι πολύ πιθανό ότι μάλλον θα κερδίσετε την καρδιά ενός ατόμου, αλλα και το αντιστροφο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο ντύνετε, μακιγιαρεστε, αλλα θα εχετε επιτυχία, ικανοποίηση και θα υπαρξει θετικη ανταποκριση απο πολλους ανθρωπους. Αν αντ ‘αυτού αν έχετε ήδη έναν σύντροφο, τότε θα κανετε μαζι τις επιλογές και θα παρετε αποφασεις απο κοινου για το μέλλον. Αυτή είναι η ιδανική χρονιά για να παντρευτείς ή τουλάχιστον να αποφασίσεις για γάμο, να ζήσεις με τον σύντροφο σε ένα νέο σπίτι. Εάν η ισχυρότερη επιθυμία είναι να αποκτήσετε παιδί, τότε οι θετικότερες περίοδοι είναι ο Μάρτιος, Απρίλιος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος και Δεκέμβριος. Η σχέση σας γίνεται πιο ώριμη και σταθερή.
Εξαιρετική χρονια ακόμα και στα επαγγελματικα. Οι οποιες συνεργασιες θα ειναι ικανοποιητικες, διότι οι ιδέες σας, τα έργα σας, καθοδηγούμενα ακόμη και από τον τον Ουρανο, μπορούν να σας επιτρέψουν να σημειώσετε σημαντικές επιτυχίες και όχι μόνο επαγγελματικές αλλά και οικονομικές. Πολλοί από εσάς σχεδόν σίγουρα θα κερδίσετε περισσοτερα από ό, τι στο παρελθόν και εάν έχετε εργαζεστε μονοι σας θα παρατηρήσετε σημαντική αύξηση στους πελάτες. Εντός της εταιρείας ή το γραφείο σας ίσως οι αλλοι συναδέλφοι σας να ζηλεύουν, αλλά αυτό που κάνετε τώρα φέρνει μεγάλη πρόοδο.

Με τον Δία να επιστρέφει στο ζώδιο σας μετά από 12 χρόνια, πρέπει να ξεκινήσετε με νέες περιπέτειες, νέους επαγγελματικούς δρόμους που σίγουρα απαιτούν έξοδα, οικονομικές επενδύσεις, αλλά αυτό θα φέρει ικανοποιήση την επομενη χρονια. Η επιθυμία να ξεκινήσετε ξανά κατι νέο στη ζωή σας είναι πάντα ισχυρότερη μέσα σας και δεν πρέπει να μπλοκαριστεί. Πίεση και αγχος γύρω την άνοιξη, αλλά οι μήνες Σεπτέμβριος και Οκτώβριος θα είναι πολύ σημαντικοί και κρίσιμοι για να αποφασίσετε τι θα κάνετε, και ποιον δρομο θα ακολουθησετε.
Εάν είστε νέοι, επωφεληθείτε από αυτήν την περίοδο για να μελετήσετε, να περάσετε εξετάσεις, να στείλετε το βιογραφικό σας και να δώσετε πολλές συνεντεύξεις σε εταιρείες. Θα υπαρχει τύχη στην απόκτηση ακινήτων, επομένως στην πώληση κατοικιών και διαμερισμάτων αλλά και μεγάλη τύχη σε νέες συνεργασίες. Πιθανώς πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε διάφορους ανθρώπους που είναι πραγματικά πολύ χρήσιμοι για τη συνέχιση των έργων σας. Θα υπαρξει βοήθεια από άτομα που πιστεύουν στις ιδέες και την ποιότητά σας.
Σε φυσικό επίπεδο θα μπορείτε να ζήσετε μια υπέροχη χρονια. Σίγουρα καποιες στιγμές δεν θα είναι απολυτα καλες, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της δείχνει μεγαλη φυσική και ψυχική ενέργεια. Από τον Ιανουάριο έως τον Φεβρουάριο, αν ξεκινατε ένα νέο έργο, οι ψυχικές δυνάμεις θα είναι μειωμένες και θα είναι δύσκολο να ανακάμψετε εύκολα. Μια άλλη πολύ περίπλοκη περίοδος είναι εκείνη του καλοκαιριού και ειδικότερα εκείνη κατα τον Ιούνιο και Ιούλιο, οπου ο Άρης θα δημιουργήσει δυσκολίες και κόπωση.

Αναμφίβολα, αυτή η χρονιά είναι τυχερη. Εάν μπορείτε να καταλάβετε τι συμβαινει, αν καταλαβαίνετε τι κάνετε, ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε και πάνω απ ‘όλα αν αποδεχτείτε τις αλλαγές που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι συντριπτικές, ξαφνικές σχεδόν σίγουρα μπορείτε να απολαύσετε περισσοτερα μέχρι το τέλος του 2021. Ο Ουρανός σας ζητά να αλλάξετε κάτι στη ζωή σας. Ο Δίας φέρνει την ευκαιρία να το κάνετε αυτό και ο Κρόνος σταθεροποιει, και κανει πιο συγκεκριμενα τα πραγματα. Βαθμιαία, θα είναι δυνατή η επίτευξη τεράστιας ευτυχίας. Με τον Δία μετα απο 12 χρόνια στο ζώδιο σας, η εγγύηση ενός νέου μονοπατιού που μπορεί να διαρκέσει άλλα 12 χρόνια είναι θετική, είναι πολύ υψηλή. Τα νομικά προβλήματα θα μπορούν να επιλυθούν, πολλές ευκαιρίες θα βρεθουν, νέες ευκαιρίες, αλλά αν σκοπεύετε να αφιερώσετε όλο το χρόνο σας στη δουλειά και τα χρήματα, τότε ειστε λάθος.Σιγουρα ειναι μαι χρονια που δεν θα ξεχασετε!

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα