ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ  
      
                 Ετήσιες Προβλέψεις - 2021


 


                     Ζώδια​ Ιχθείς 

Γεννηθήκατε για να αγαπάτε και για να σας αγαπουν. Η προσωπικη σας σχέση κατά τη διάρκεια αυτης της χρονιας μπορεί σίγουρα να αντιμετωπίσει διάφορα εμπόδια αλλα και ευκαιρίες, αλλά στο τέλος τυχον προβληματα μπορεί να λυθουν. Γιατί; Απλώς επειδή Δίας και Κρόνος, θα σας βοηθησουν να ξεπερασετε τις δυσκολιες και να επιλύσετε καποια προβληματα με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι αν πέρυσι μια κρίση γεννήθηκε και υπηρξε στην σχεση σας, στην οικογένεια, σταδιακα, εάν η επιθυμία είναι να συνεχίσετε να αγαπάτε το ίδιο άτομο, τα εμπόδια μπορούν να αντιμετωπιστούν και να ξεπεραστούν χωρίς αμφιβολία. Εάν η κρίση αυτη είναι πολύ δυνατή, μην ξεχνάτε ότι μια επιλογή θα ήταν να χωρίσετε. Στην πραγματικότητα, ο Ουρανός σε εξαγωνο προσφέρει την ευκαιρία να αλλάξετε τη ζωή σας ξαφνικά αλλά και πολύ θετικά. Αυτό που θα μπορούσε να συμβεί τότε είναι να ξεχωρίσετε τον άνθρωπο που είναι στο πλευρό σας για να ξεκινήσετε αμέσως μια νέα σχέση ήδη κατα τον Μάιο, Ιούνιο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο και τότε είναι που ο Αρης θα δώσει περισσότερη γοητεία και επιθυμία να κερδίσετε την καρδιά κάποιου . Έτσι, μια αρκετά απασχολημένη και οχι απολυτα μονότονη χρονιά για όσους ζουν ήδη την μια ερωτικη ιστορία αλλά δεν είναι ικανοποιημένοι, ενώ για τους ελευθερους η κατάσταση θα είναι καλύτερη. Πολλές ευκαιρίες να συναντήσετε κάποιον που μπορεί να κάνει την καρδια σας να χτυπα πιο γρήγορα. Προφανώς με τις θετικές διελευσεις Αρη και Αφροδίτης θα είστε πολύ πολύ αισθησιακοί, αλλα πιστευω οτι θα βρεθει καποιος που θα κλέψει την καρδιά σας. Εμπόδια θα πρεπει να ξεπεραστούν ακόμη και στην εργασία. Αυτό δεν σημαίνει ότι η χρονιά μπορεί να είναι δύσκολη και περίπλοκη σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά αναμφίβολα οι αγώνες που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε θα είναι πολλοί και δεν θα είναι εύκολο να είστε δυνατοί και αποφασιστικοί κατά τη διάρκεια αυτών των μαχών. Και εδώ έρχονται ο Κρόνος και ο Δίας για να υποστηρίξουν αυτές τις σημαντικές περιόδους, παρέχοντας τα σωστά όπλα για να πολεμήσετε σε καθε περιπτωση. Σίγουρα μέχρι το τέλος του έτους, με αυτούς τους δύο πλανήτες θα είστε σε θέση να ξεπεράσετε κάθε όριο, κάθε δυσκολία, που θα βρείτε μπροστά σας.

Πολλές θυσίες που πρέπει να κάνετε, πολύ κόπωση και επιλογές που δεν είναι εύκολο να γίνουν αποδεκτές αλλά απολύτως απαραίτητες. Δεν είναι όλα καλά στο χώρο εργασίας, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι η αντιμετώπιση των δυσκολιών και η εύρεση τρόπων για να τις ξεπεράσετε σάς επιτρέπει να ωριμάσετε, να εξελιχθείτε για να αυξήσετε την επιτυχία. Εάν δεν έχετε δουλειά, τότε η συμβουλή είναι να ταξιδέψετε προσπαθώντας να συναντήσετε άλλους ανθρώπους, νέα μέρη, επειδή ο Ουρανός σε σε οψη εξαγωνου ζητά όχι μόνο να αναστατώσει την ερωτική σας ζωή αλλά και την επαγγελματική σας ζωή, ψάχνοντας αλλού για αυτό που δεν μπορείτε να πάρετε στο ίδιο μέρος όπου εργάζεστε και ζείτε.

Οι ανοιξιάτικοι μήνες δεν είναι εύκολοι, εάν έχετε ξεκινήσει ένα νέο έργο στις αρχές του έτους, αλλά αν μπορείτε να ειστε δυνατοι, κάθε εμπόδιο θα ξεπερνιετε και το χαμόγελο θα επανέλθει στα χείλη σας. Όμορφη στιγμή για να αποδεχτείτε μια προσφορά εργασίας. Εάν είστε πολύ νέοι, προφανώς δεν θα είναι τόσο εύκολο να εργαστείτε σε ένα νέο μέρος και σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον, αλλά ανήκετε στο στοιχείο του νερού και επομένως είστε πολύ ευχάριστοι άνθρωποι, που ξέρετε πώς να προσαρμοστειτε σε διάφορες καταστάσεις. Αλλά να είστε προσεκτικοί με τις χρηματοοικονομικές επενδύσεις, ειδικά εάν αφορούν την αγορά σπιτιού ή νέων εργαστηρίων. Προσοχή!

Ο Ερμής, ο Άρης, ο Δίας και ο Κρόνος που θα κινούνται γρήγορα στον ουρανό, μπορεί να είναι πολύ ευνοϊκοί για εσάς από άποψη ενέργειας, αν εξαιρεσεις τον Ερμη.Πρώτα απ ‘όλα, ξεκινατε τη χρονιά με μεγάλη αποφασιστικότητα, χάρη στο εξαγωνο Άρη μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου και αυτό το εξάγωνο, εκτός από την ενέργεια και τη ζωτικότητα, δίνει επίσης πολλή δημιουργικότητα και επιθυμία να κάνετε νέα πράγματα. Ελαφρά κόπωση γύρω από την άνοιξη, τον κόκκινο πλανήτη να σας τετραγωνιζει, αλλά κάθε δυσκολία, ακόμη και φυσικού τύπου, μπορεί να αντισταθμιστεί από την υποστήριξη του Δία που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος να ανακτήσετε την δύναμη σας, να ανακάμψετε μετά από μια φάση ψυχοφυσικής κόπωσης και ίσως μετά από μια κακή εποχική ασθένεια. Προφανώς φέτος δεν μπορούμε να μιλήσουμε για μεγάλη τύχη και θετικά γεγονότα, αλλά η στιγμή είναι ιδανική για να μπορέσεις να επιστρέψεις στην ελπίδα, ξεπερνώντας κάθε πρόβλημα με ηρεμία..Η καλυτερη περιοδος για να βρείτε μεγαλύτερη εσωτερική ισορροπία είναι μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου και μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου. Εξαιρετικοί μήνες ακόμη και για ταξίδια, ακόμα κι αν είναι πολύ κουραστικά και όχι τόσο διασκεδαστικά όσο φανταζόσασταν. Από τον Αύγουστο έως τον Σεπτέμβριο, σταματήστε για λιγο για να σκεφτείτε και να μην ενεργήσετε με τον Άρη σε οψη αντίθεσης με άγχος, ένταση, που μπορεί να είναι δηλητήρια για το μυαλό σας, το σώμα σας και την ψυχή σας.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα