ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις που θα σας κοστίσουν. Καλείστε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, εκμεταλλευόμενοι τις καινούργιες ευκαρίες που θα παρουσιαστούν για προχωρήσετε μπροστά και να πετύχετε μια ανοδική πορεία στη καριέρα σας. Μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Προσοχή στον εγωισμό σας, ενδεχομένως να δημιουργηθούν εντάσεις οι οποίες να σας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σας. Στα οικονομικά σας θα προκύψουν κέρδη από ορισμένες συνεργασίες σας και θα κινηθείτε πιο άνετα.

ΤΑΥΡΟΣ:
Από εσάς εξαρτάται, αν θα εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, γι’ αυτό θα πρέπει το μυαλό σας να είναι σε εγρήγορση για να αντιλαμβάνεστε το τι συμβαίνει γύρω σας. Δεν αποκλείονται και κάποιες σημαντικές αλλαγές στον χώρο της δουλειάς. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει το τελευταίο διάστημα σας έχουν κουράσει και αγχώσει αρκετά. Οι περισσότεροι από εσάς έχουν βάλει στόχο να κατακτήσουν μια καλύτερη επαγγελματική θέση και να ξέρετε ότι το πλανητικό σύστημα σας ευνοεί. Παρότι έχετε πολλές και σημαντικές ιδέες για να προωθήσετε επαγγελματικά ή και οικονομικά ζητήματα, καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Οι προβληματισμοί θα είναι ζωηροί γι αυτό οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία. Ακολουθήστε την οδό της φρόνησης και μην κάνετε καινούργια ανοίγματα. Ανατροπές, εντάσεις, υπερβολές αλλά και λάθη είχαν την τιμητική τους. Αποφύγετε τις ακραίες συμπεριφορές και προσεγγίστε τους άλλους χωρίς να είστε καχύποπτοι και απόλυτοι. Αρκετά καλή είναι η εβδομάδα αυτή παρόλο που κάποιοι από εσάς έχετε ακόμη εντάσεις η προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Εσείς που είσαστε μόνοι κάντε διακοπές και απολαύστε τις χαρές και τα φλερτ του καλοκαιριού. Κάποιες μικρές ανατροπές ή έκτακτες υποχρεώσεις που μπορεί να προκύψουν θα είναι παροδικές και ασήμαντες. Οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες μπορεί να περάσουν από δοκιμασίες, ειδικά σε θέματα επικοινωνίας. Πρέπει μόνοι σας να κινείτε τα νήματα και να πηγαίνετε τις καταστάσεις εκεί που θέλετε εσείς. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα περάσετε μια περίοδο όπου θα θυμηθείτε καταστάσεις που έχετε βιώσει με το ταίρι σας στο παρελθόν.

 

 

ΛΕΩΝ:
Αξιοποιήστε αυτήν την περίοδο προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις όποιες αξιόλογες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό τομέα. Δεν αποκλείεται να έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις και άντεξαν τις δοκιμασίες των προηγούμενων ετών δεν θα έχουν πρόβλημα. Οι εξελίξεις ανάλογα με τον βαθμό προετοιμασίας που έχετε κάνει θα είναι πολύ σημαντικές. Παράλληλα θα τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές και θα πάρετε μια ανάσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πολύ πιθανό να χτυπήσει την πόρτα σας. Κινηθείτε προσεκτικά με οργάνωση και μεθοδικότητα και μην ποντάρετε στην βοήθεια τρίτων προκειμένου να προωθήσετε τις υποθέσεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Οι ελεύθεροι θα γίνετε πόλος έλξης για πολλούς, το φλερτ θα είναι υπεραρκετό και δεν θα λείψουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες. Στα επαγγελματικά σας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να προβληθείτε στο ευρύτερο εργασιακό σας περιβάλλον, που θα σας ενεργοποιήσουν θετικά. Το ευχάριστο όμως είναι ότι οι κόποι σας θα αποδώσουν και θα αισθανθείτε δικαιωμένοι.

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε σε ρήξη με συνεργάτες ή με άτομα κύρους. Θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να ισορροπήσετε τις καταστάσεις. Οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να μην κρίνετε αυστηρά τον ερωτικό σας σύντροφο και να είστε πιο διαλλακτικοί αυτήν την περίοδο. Προσέξτε όμως πάνω στον ενθουσιασμό σας να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις. Στην προσωπική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα είστε γεμάτοι ενεργητικότητα και θα κινηθείτε δυναμικά, αποφασίζοντας να αλλάξετε πολλά πράγματα μέσα στη σχέση σας που τα θεωρούσατε δεδομένα μέχρι στιγμής. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Εφαρμόστε κάθε πρωτόπυπη ιδέα σας και δεν θα χάσετε. Η κρίση σας αυτό το διάστημα δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρη και αντικειμενική. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος. Προχωρείστε σε διεκδικήσεις, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα σας, χωρίς να γίνεστε επιθετικοί. Φροντίστε να προωθήσετε ότι έχετε σχεδιάσει μέχρι τώρα ή ότι έχετε αφήσει στην μέση.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Θα πρέπει να φτιάξετε έτσι το πρόγραμμα σας, ώστε να έχετε ελεύθερο χρόνο για να στηρίξετε τους δικούς σας ανθρώπους, στα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν. Θα προκύψουν ορισμένες προτάσεις για καινούργιες συνεργασίες. Παραμείνετε εστιασμένοι στους όποιους σκοπούς έχετε θέσει και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν. Παρότι θα αισθάνεστε αυτή την περίοδο πιο αποφασιστικοί και δυνατοί δεν αποκλείετε να συναντήσετε εμπόδια στον επαγγελματικό σας χώρο. Χρειάζεται να μιλήσεις και να νιώσεις πιο ήρεμα σε σχέση με τον σύντροφό σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας για να πετύχετε τους περισσότερους, από τους στόχους σας. Ανάλογο είναι και το κλίμα στον αισθηματικό τομέα με τάσεις για παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις για ιστορίες του παρελθόντος. Οι δεσμευμένοι θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν τη σχέση τους και να ζήσουν ευχάριστες στιγμές. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να γίνετε πιο εξωστρεφείς και να αφήσετε τα πρόσωπα που ενδιαφέρονται για σας να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν, ότι το επαγγελματικό σας πρόγραμμα θα είναι αρκετά φορτωμένο και θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο, για να κλείσετε τις συμφωνίες που θέλετε.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να προσαρμοστεί στις καινούργιες καταστάσεις που θα υπάρξουν στη ζωή σας και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις πάνω στα νεύρα σας. Θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες και επαφές με κόσμο, που θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στο άμεσο μέλλον. Μπορεί να υπάρξουν μερικά προβλήματα αλλά να ξέρεις ότι είναι τελείως περαστικά. Οι συνθήκες που διαμορφώνονται από εδώ και στο εξής μπορεί να προκαλέσουν σε μεγάλο βαθμό σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σας. Στα αισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, θα πρέπει να πάψετε να κριτικάρετε συνέχεια τον σύντροφο σας, γιατί στο τέλος θα κουραστεί και θα τον χάσετε.


ΙΧΘΕΙΣ:
Αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις με τους συνεργάτες σας, γιατί θα πείτε λόγια που δεν τα εννοείτε πάνω στα νεύρα σας. Καλείστε να ολοκληρώσετε τις υποθέσεις σας και να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες για να μπορέσετε να εξοικονομήσετε ελεύθερο χρόνο για να κάνετε πράγματα που θέλετε για τον εαυτό σας. Μια αρκετά καλή περίοδο για να βάλετε σε εφαρμογή πολλά από τα σχέδιά σας. Προσπαθείσετε να μην είστε τόσο απόλυτοι στις απόψεις σας και να ακούτε και τη γνώμη του συντρόφου σας, μερικές φορές. Στα οικονομικά σας καλείστε να πληρώσετε λάθη προηγούμενων μηνών, γι΄ αυτό θα πρέπει να διαχειριστείτε τα εισοδήματα σας με σύνεση και όχι να οδηγηθείτε σε άσκοπες σπατάλες.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα