ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η διάθεσή σας για κοινωνικές συναναστροφές θα είναι περιορισμένη. Θα κάνετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας, αφού ήρθε η ώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να διώξετε ότι σας καταπιέζει για να κινηθείτε πιο ελεύθερα. Οι συνεργάτες σας θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν στο έργο που έχετε αναλάβει. Παράλληλα θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχετε απώλειες και εξαπατήσεις. Τα οικονομικά σας, μπαίνουν σε ένα στάδιο ανασυγκρότησης, αλλά ακόμη δεν φαίνονται να είναι εντελώς καλά.

ΤΑΥΡΟΣ:
Διοχετεύστε σωστά την ενέργεια σας, για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις διάφορες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν και κάντε αργά και σταθερά βήματα για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Θα επανεξετάσετε τα σχέδια σας και θα τα αναπροσαρμόσετε σύμφωνα με τα καινούργια δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σας. Μια μεγάλη περίοδος έντονου άγχους και προβληματισμών φαίνεται να τελειώνει οριστικά. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργήσετε μια σχέση που θα είναι σταθμός στη ζωή σας. Προσπαθήστε τώρα με την Ανάδρομη Αφροδίτη να ξεκαθαρίσετε με τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά τράπεζες, δάνεια, επιδοτήσεις ή χρήματα που σας οφείλουν θα σας ικανοποίηση αυτή την εβδομάδα, ανεβάζοντας την ψυχολογία σας. Κατά μια έννοια είστε οι πρωταγωνιστές του πλανητικού σκηνικού που διαμορφώνεται αυτήν την περίοδο. Οι εργένηδες του ζωδίου, μην μένετε κολλημένοι στο παρελθόν, γιατί κάτι ενδιαφέρον θα αρχίσει να αναπτύσσετε στην ερωτική σας ζωή και δεν πρέπει να το χάσετε. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη και σταθερή σχέση, θα έρθουν στο προσκήνιο κάποιες δυσαρέσκειες που τυχόν υπάρχουν είτε από τη δική σας πλευρά, είτε από του συντρόφου σας. Τώρα προσπαθήστε να εκτιμήσετε τις καταστάσεις ώστε να κάνετε μία ασφαλή πρόβλεψη και να ενεργήσετε ανάλογα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Αν κινηθείτε έξυπνα οι συγκρούσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον θα είναι λιγότερες. Αρκετοί από εσάς θα σκεφτείτε να κάνετε κάποιες επενδύσεις στον χώρο της δουλειάς. Οι πιθανότητες για αντιπαραθέσεις, παρεξηγήσεις αλλά και έντονες συγκρούσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι πολύ μεγάλες. Οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε την συναισθηματική κάλυψη που προσφέρει μια σταθερή σχέση αφού θα συνειδητοποιήσετε ότι οι εφήμερες καταστάσεις δεν σας συγκινούν πια. Ορισμένοι από εσάς θα αρχίσετε να σκέφτεστε το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης με το σύντροφο σας και θα το συζητήσετε μαζί του.
 

 

ΛΕΩΝ:
Δώστε μεγάλη σημασία αν σας ζητηθεί να αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις, γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην καταφέρετε να ανταπεξέλθετε. Θα διαπιστώσετε ότι κάποιοι συνεργάτες σας δουλεύουν αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό τους. Μην κλείσετε καινούργιες συμφωνίες και να είστε προσεκτικοί με τα έγγραφα που υπογράφετε. Προσπαθείστε να γίνετε πιο κοινωνικοί και να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Στον αισθηματικό τομέα τόσο οι αδέσμευτοι όσο και οι δεσμευμένοι θα είστε ευνοημένοι και είναι στο χέρι σας να περάσετε ευχάριστες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Ενώ από την άλλη ο κίνδυνος να πάρετε λάθος αποφάσεις είναι πολύ μεγάλος. Να είστε προσεκτικοί με την συμπεριφορά σας και να προσπαθείστε να μην δώσετε λαβές για αρνητικά σχόλια στη δουλειά σας. Παρόλα αυτά όμως στο τέλος θα μπορέσετε να ελέγξετε τις καταστάσεις και να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έχετε θετικές εξελίξεις. Προσπαθήστε να μην χάνετε την αυτοσυγκράτηση σας, αποφεύγοντας τυχόν διαπληκτισμούς και αντιπαραθέσεις με το κοντινό σας περιβάλλον. Συνεχίζεται η περίοδος της ενδοσκόπησης στο τομέα των σχέσεων σας, τόσο των επαγγελματικών όσο και των προσωπικών.
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Αναζητήστε καινούργιες ιδέες, όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε μέσα στο σύνολο και να εισπράξετε τον θαυμασμό και την ανταμοιβή των ανωτέρων σας. Θα δεχθείτε την βοήθεια και την στήριξη των δικών σας ανθρώπων σε αυτά που θέλετε να κάνετε, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας και οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Οι προτάσεις και οι συνεργασίες που παρουσιάζονται αυτήν την περίοδο μπορεί να κρύβουν οικονομικές παγίδες. Στα επαγγελματικά θα πιεστείτε και θα αγχωθείτε γιατί θα κινείστε σε γρήγορους ρυθμούς. Στα οικονομικά τα έσοδα σας θα αυξηθούν αλλά προσέξτε να μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα και αρχίστε να ξοδεύετε αλόγιστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Ελέγξτε τις όποιες ανασφάλειες έχετε στον αισθηματικό τομέα προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις, διαπληκτισμούς και έντονα στοιχεία ανταγωνισμού ανάμεσα σε εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο. Μπορείς να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα και είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα του μήνα! Θα κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα, πρόσεξε πολύ πριν δώσεις τις οριστικές απαντήσεις. Όσοι εργάζεστε, θα πιεστείτε πολύ μέχρι να τακτοποιήσετε κάποια ζητήματα αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επικοινωνία με τους συνεργάτες και τους προιστάμενους σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα αναζητήσετε νέους τρόπους για την αύξηση των εισοδημάτων σας.
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Ένα παρασκήνιο δεν αποκλείεται να λειτουργεί εις βάρος σας γι’ αυτό καλό θα είναι να προσέχετε. Κάποιες ανακαλύψεις ή αποκαλύψεις μπορεί να σας αιφνιδιάσουν ή να σας πληγώσουν αλλά τελικά θα λειτουργήσουν προς όφελος σας. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα αρχίσετε να σκέφτεστε έντονα ένα πρόσωπο από το πρόσφατο παρελθόν σας. Στα ερωτικά σας, οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν για τους δεσμευμένους του ζωδίου, ότι ξαφνικά γεγονότα θα αναστατώσουν την ηρεμία που επικρατεί στη σχέση σας. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι ότι θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Αν δεν δείτε τα πράγματα με την μεγάλη ευαισθησία που διαθέτετε, θα μπορέσετε να είσαστε αντικειμενικοί και να πάρετε την σωστή απόφαση. Έτσι ξεκαθαρίζετε με το ταίρι σας τα προβλήματα που υπάρχουν και αποφασίζετε να κάνετε μια καινούργια αρχή. Μη διστάσετε να ξεκινήσετε καινούργιες δραστηριότητες, θα ωφεληθείτε. Όσοι είσαστε μόνοι, προετοιμαστείτε γιατί θα κάνετε πολλές γνωριμίες αυτή την βδομάδα και θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Στα προσωπικά σας οι δεσμευμένοι θα πρέπει να χειριστείτε τα θέματα που θα προκύψουν από κοινού με τον σύντροφο σας και με ήρεμες συζητήσεις να βρείτε τις λύσεις που πρέπει.
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Ακόμη, θα γυρίσετε την πλάτη σας σε αυτά που σας πίκραναν και θα γίνετε πιο δυναμικοί. Αποφύγετε κάθε οποιαδήποτε επένδυση γιατί υπάρχει πιθανότητα να χάσετε χρήματα. Δεν αποκλείεται να έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Είτε θέλετε να βρείτε ή να αλλάξετε, ή να λύσετε κάποια προβλήματα στον χώρο της δουλειάς, αυτή είναι μια καλή χρονική στιγμή. Επαγγελματικά θα αναπροσδιορίσετε τους στόχους σας.

ΙΧΘΕΙΣ:
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κυνηγήσετε τους στόχους σας και θα διαπιστώσετε ότι οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς λίαν συντόμως. Κινηθείτε ρεαλιστικά, συντηρητικά, τακτοποιήστε τις όποιες εκκρεμότητες και μην φοβάστε τίποτα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, στην προσπάθεια σας να βρείτε ένα καινούργιο σύντροφο, θα γίνετε κουραστικοί και πιεστικοί. Στα οικονομικά σας θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα μπορέσετε να κινηθείτε με άνεση αυτές τις ημέρες.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα