ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να επιλύσετε τυχόν προβλήματα με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες. Έχει μεγάλη σημασία να στηρίξετε με επιχειρήματα τις καινούργιες μεθόδους και τεχνικές που θα βρείτε, για την προώθηση της δουλειάς σας στους ανώτερους σας. Να θυμάστε ότι όποιες συμφωνίες οικονομικού χαρακτήρα πρέπει να συνάψετε, να τις αναβάλλετε για την επόμενη εβδομάδα. Προσέξτε να μη δυναμιτίσετε περισσότερο το κλίμα βγάζοντας απωθημένα, εμμονές και ζήλιες. Σχέδια που έχετε κάνει εδώ και αρκετό καιρό μπορείτε τώρα να τα προχωρήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ:
Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθείτε σε οποιονδήποτε τομέα. Κάποιες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν καλό θα είναι να μείνετε αμέτοχοι γιατί υπάρχει πολύ παρασκήνιο στη δουλειά σας και δεν πρέπει να ανακατευτείτε καθόλου. Ο τομέας που θα πρέπει να προσέχετε πολύ είναι ο οικονομικός. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι αλλάξτε τρόπο συμπεριφοράς και διώξτε τις ανασφάλειες από το μυαλό σας. Στον αισθηματικό τομέα θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Έχετε όμως τη δύναμη, την αντοχή και το πείσμα για να ξεπερνάτε κάθε εμπόδιο. Ο αισθηματικός τομέας έρχεται για εσάς σε δεύτερη μοίρα αυτό το διάστημα. Προσπαθήστε να διευθετήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε και μετά να αναλάβετε καινούργιες ευθύνες. Σε οικονομικό επίπεδο θα αποφασίσετε να αλλάξετε τακτική για καλύτερα αποτελέσματα. Φίλοι, συλλογική δουλειά, μελλοντικοί στόχοι, κοινωνική ζωή σας ευνοούν εκμεταλλευτείτε τις θετικές συγκυρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας στο εργασιακό σας περιβάλλον, για να αποφύγετε τις πισώπλατες ενέργειες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αρχίσετε να παίρνετε τα πάνω σας, διώχνοντας τις δυσάρεστες αναμνήσεις από το μυαλό σας και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Παράλληλα, θα χρειαστεί να καλύψετε διάφορες ανάγκες των μελών της οικογενείας σας και θα δυσκολευτείτε να τα βγάλετε πέρα. Στα επαγγελματικά σας, λύστε τα προβλήματα που εκκρεμούν με διπλωματία και έξυπνες κινήσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό για να μπορέσετε να βάλετε τα σχέδια σας σε εφαρμογή και να γευτείτε την επιτυχία.
 

 

 

ΛΕΩΝ:
Διατηρήστε την στοιχειώδη ψυχραιμία, τη στιγμή που οι επιθέσεις θα ενταθούν από την μεριά των συνεργατών σας. Ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις συνθήκες στην επαγγελματική σας ζωή θα έχετε αυτήν την περίοδο. Μπορείτε τώρα να κάνετε δυναμικές κινήσεις, να προβληθείτε και να βάλετε επαγγελματικά θέματα επί τάπητος. Πολύ πιθανόν να αποκαλυφθούν και γεγονότα ή κινήσεις που έχουν γίνει πίσω από την πλάτη σας από κοντινά σας πρόσωπα ή συνεργάτες. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να περιορίσετε στο έπακρο τα έξοδα σας, γιατί αρκετά τα έχετε αυξήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μην κάνετε συμφωνίες. Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι λίγο δύσκολη τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον τομέα των σχέσεων. Μια αρκετά καλή εβδομάδα προβλέπετε για εσάς. Όσοι είστε αποφασισμένοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά σας, ρυθμίστε με καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις σας, για να μην αναγκαστείτε να οδηγηθείτε σε δανεισμό.
 

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Δώστε προσοχή στη ψυχική σας υγεία και προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Θα έχετε την ευκαιρία να φέρετε πολλές καταστάσεις στα μέτρα σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να καταφέρετε να υλοποιήσετε τα σχέδια σας και να εισπράξετε την αναγνώριση που επιθυμείτε. Οι προβληματισμοί που θα έχετε για τον επαγγελματικό σας τομέα θα γίνουν πιο έντονοι, λόγω ξαφνικών γεγονότων που θα συμβούν. Σπουδές, ταξίδια αλλά και νομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε χρήματα και μην κάνετε νέες επενδύσεις. Κινηθείτε ευέλικτα, μεθοδικά και αποφύγετε τυχόν παγίδες για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Μπορεί η σχέση σου να πάρει μία τροπή που δεν την περίμενες. Προβλήματα και λάθη του παρελθόντος φαίνεται ότι επανέρχονται. Στα δουλειά σας τα άστρα προβλέπουν ότι θα εργαστείτε με περισσότερο ζήλο για να μπορέσετε να πετύχετε σύντομα τους στόχους σας και να καταξιωθείτε στο χώρο σας.
 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η συνεννόηση με τους άλλους θα είναι λίγο δύσκολη, είτε γιατί εσείς δεν θα τους δίνετε να καταλάβουν σωστά κάποια πράγματα, είτε γιατί θα τα αντιλαμβάνονται διαφορετικά. Ιδανική περίοδος για να συμμετέχετε σε ομάδες ή και συλλογικές δραστηριότητες. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να απολαύσετε τους καρπούς του έρωτα σας και να κάνετε μια καινούργια αρχή μαζί. Στα οικονομικά σας θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και θα δυσκολευτείτε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Στον ερωτικό σας τομέα, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση ξεκαθαρίστε με το ταίρι σας τα προβλήματα που έχετε και μην τα αφήνετε να διαωνίζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Αμφιβολίες και έντονα διλλήματα είναι πιθανόν να σας απασχολήσουν και να σας φορτίσουν συναισθηματικά. Εξαπατήσεις, ψευδαισθήσεις και λάθη είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα αυτήν την περίοδο. Μερικές φορές δεν ξέρετε τι ακριβώς θέλετε και κάποια στοιχεία της συμπεριφοράς δικών σας ανθρώπων σας αναστατώνουν. Οι προσωπικές σχέσεις απέσπασαν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας αυτό το καλοκαίρι. Στα οικονομικά σας περιορίστε τα περιττά έξοδα και τις σπατάλες, αν θέλετε να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού και να καλύψετε άνετα τις υποχρεώσεις σας.
 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Ασχοληθείτε με την καριέρα σας τώρα που οι αστρολογικές τάσεις είναι ευνοϊκές. Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα για να πετύχετε τις αλλαγές στη ζωή σας. Μπορείτε πλέον να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σημαντικές αλλαγές στις όποιες συνεργασίες. Όσοι θέλετε να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά καλή. Στα συναισθηματικά εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα περάσετε αξέχαστες ρομαντικές στιγμές και θα βιώσετε έντονα πάθη με τον σύντροφο σας πράγμα που θα σας απογειώσει και θα σας οδηγήσει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον.

ΙΧΘΕΙΣ:
Θα πιεστείτε λίγο, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Θα πρέπει να τα βάλλετε όλα κάτω και να δείτε που έχετε σφάλλει και που όχι και πως μπορείτε να τα διορθώσετε. Παράλληλα θα σας αναθέσουν και νέες ευθύνες,πράγμα που θα σας αγχώσει. Παρόλα αυτά σε πολλούς από εσάς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να χάσετε. Φροντίστε να μη διαταράξετε τις σχέσεις σας και να μην κάνετε λανθασμένες κινήσεις.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα