ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Μηνιαίες Προβλέψεις


 

                   Ζώδια​ Ιχθείς 

Μετα από μια κάπως δύσκολη περίοδο για σας καλά πράγματα αναμένεται να συμβούν καθώς Δίας και Πλουτωνας σε ορθή πορεία θα συνταξιδεύουν στον ουράνιο θόλο. Ο Νοέμβριος είναι αρκετα θετικος και θα φέρει επιτυχία στα επαγγελματικά ενώ θα εντυπωσιάσετε τους αλλους μέσα από τις ικανότητες σας. Η συνοδος Δια/Πλουτωνα είναι ιδιαίτερα θετικη για τους ανθρώπους που ασχολούνται με την παιδεία και νομικά θέματα. Τα οικονομικά θα αρχίσουν να βελτιώνονται σταδιακά με τον Ερμή σε ορθή πορεία από τις 3 του μήνα αλλά και τον Αρη στον Κριο στις 14 Νοεμβρίου. Θα πρέπει να δουλέψετε για να πέτυχετε τους στοχους σας ενώ αν υπάρχουν προβλήματα αυτά θα επιλυθούν. Η υγεία θα είναι αρκετά καλή ενώ μετα τις 21 θέλει προσοχή με το άγχος.

Η νεα σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 15 Νοεμβρίου, δείχνει περισσότερη συγκέντρωση στους επαγγελματικούς σας στοχους και την κοινωνική σας ζωή. Αυτά σταθεροποιούνται οπου και θα υπάρξει η ανάλογη πρόοδος. Θα είναι πιο εύκολο κατά τις επόμενες ημέρες οι άλλοι να σας αποδεχτούν όπως και τις ιδέες σας. Η νεα σελήνη σας ωριμάζει, ρυθμίζει την ζωή σας με θετικο τρόπο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να κρατάτε αποστάσεις από τους αλλους. Θα αισθάνεστε πιο ενισχυμένοι και θωρακισμένοι από ψυχολογικής άποψης και πιο έτοιμοι να κάνετε κάποια πράγματα όπως να αναδείξετε τις ικανότητες σας υιοθετώντας μια νεα στρατηγική και που θα σας βοηθήσει να πάτε ένα βήμα παραπέρα. Αυτά που δημιουργείτε τώρα θα αναπτυχθούν αργότερα αρκεί να κρατήσετε τις υποχρεώσεις και δεσμεύσεις σας προς τους αλλους.

Έκλειψη σελήνης θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 30 Νοεμβρίου, και θα πρέπει αν δώσετε κάποια προσοχή σε θέματα υγείας ώστε να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μέσω μιας καλής θεραπείας η μιας νέας τακτικής. Ισως υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τα παιδιά, ισως κάποια χρήματα καθυστερήσουν αλλά όμως η επιρροή της Αφροδίτης θα επιλύσει εντάσεις και καθυστερήσεις στην συνέχεια. Αισιόδοξες σκέψεις και θετικά συναισθήματα μεταδίδονται εύκολα από σας ενώ και ο Κρόνος σας βάζει με μέθοδο, οργάνωση και προσοχή να εκπληρώσετε τα σχέδια και στοχους.


Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα