ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Θα ξοδέψετε χρήματα χρήματα για διασκεδάσεις και κοντινές εκδρομές, που θα οργανώσετε με τους δικούς σας ανθρώπους. Μόνο αν είστε ψύχραιμοι και υπονομονετικοί, θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα με όλα αυτά που έχετε αναλάβει. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνετε στη ζωή σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε το άγχος που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος κινήσεις με αποτέλεσμα να κάνετε λάθη. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε την δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας ή να βάλετε καινούργιους πιο επεκτατικούς.

ΤΑΥΡΟΣ:
Είναι πολύ πιθανόν να κρύβουν σημαντικές ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να πάνε χαμένες. Θα κοπιάσετε πολύ μέχρι να επαναφέρετε τις ισορροπίες που επικρατούσαν στη ζωή σας. Μπορείτε τώρα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να αναπληρώσετε τα όποια κενά είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα στους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Οι  επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι πολλές. Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις γιατί θα αυξηθεί η ανάγκη σας για ασφάλεια και σταθερότητα και θα αγχωθείτε πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Μια ερωτική σχέση ή μια φιλία ενδεχομένως να έχει δυσάρεστη κατάληξη. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, η ερωτική σας ζωή θα γίνει πιο χαρούμενη, αν αφήσετε πίσω τους παλιούς σας φόβους και ανασφάλειες. Ανάλογο είναι και το κλίμα στον αισθηματικό τομέα με τάσεις για παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις για ιστορίες του παρελθόντος. Αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε χρήματα και μην κάνετε νέες επενδύσεις. Αποφύγετε να συνεργαστείτε με άτομα που αγνοείτε το παρελθόν τους ή που είναι επιφυλακτοί στο να σας δώσουν πληροφορίες για παλιές τους συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Αξιοποίηστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, για να ολοκληρώσετε ότι έχετε αφήσει ημιτελές και να προχωρήσετε μετά χωρίς να έχετε άγχος. Επιμείνετε στους στόχους σας και κινηθείτε με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή. Μην διστάσετε να το κάνετε γιατί θα βρείτε θετική αντάποκριση από την πλευρά του. Όσοι είστε μόνοι και αναζητάτε ένα ταίρι στη ζωή σας, θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να φλερτάρετε, αλλά εσείς θα προσπεράσετε χωρίς να δώσετε σημασία. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα εισπράξετε την αναγνώριση που επιθυμούσατε και θα παρουσιαστούν προτάσεις για νέες συνεργασίες αλλά χρειάζεται προσοχή και όχι βιαστικές κινήσεις από τον ενθουσιασμό που θα έχετε.

 

 

ΛΕΩΝ:
Ο ερωτικός τομέας είναι το καλυτερό σας, ασχοληθείτε λοιπόν με το ταίρι σας. Αιφνιδιασμοί και ανατροπές σε θέματα καριέρας είναι πολύ πιθανές αυτό το διάστημα. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε και να ζήσετε στιγμές περιπέτειας, πάθους και απόλαυσης. Οι στόχοι σας μπορούν να πραγματοποιηθούν με μεγάλη ευκολία. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πρέπει να αλλάξετε στάση απέναντι στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για σας και να τους αφήσετε να σας πλησιάσουν περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Σχέδια που έχετε κάνει εδώ και αρκετό καιρό μπορείτε τώρα να τα προχωρήσετε. Τα άστρα προβλέπουν ότι το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα καριέρας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα, για να ικανοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες. Το αλάνθαστο ένστικτο σας, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Τώρα προσπαθήστε να εκτιμήσετε τις καταστάσεις ώστε να κάνετε μία ασφαλή πρόβλεψη και να ενεργήσετε ανάλογα. Φροντίστε να προωθήσετε ότι έχετε σχεδιάσει μέχρι τώρα ή ότι έχετε αφήσει στην μέση.


 

 

ΖΥΓΟΣ:
Πολλοί από εσάς ευνοήστε αυτή την περίοδο στον οικονομικό τομέα Υπάρχουν οι δυνατότητες για αύξηση εσόδων είτε από την εργασία είτε από τρίτες πηγές. Θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία δεν αποκλείεται να σας  απασχολήσουν έντονα. Κάντε την αυτοκριτική σας επανεξετάστε τους στόχους σας και με σύμμαχο την επιμονή και την συνέπεια θα καταφέρετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Περιορίστε τις ανασφάλειες που μπορεί να σας διακατέχουν αυτήν την περίοδο και οργανώστε σωστά τις κινήσεις σας προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες στο έπακρον. Προσαρμοστείτε στα σημερινά δεδομένα και μην διώχνετε ανθρώπους που αξίζουν από κοντά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Θα προσπαθήσετε να περάσετε από την θεωρία στην πράξη, βάζοντας άμεσα κάποια σχέδια σας σε εφαρμογή. Θα προσπαθήσετε να προωθήσετε τα ταλέντα και τις δημιουργικές σας ικανότητες, βρίσκοντας τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν για να πραγματοποιήσετε κάποια από τα όνειρα σας. Πάρτε πρωτοβουλίες στη δουλειά σας και διεκπεραιώστε με επιτυχία τα θέματα που σας έχουν αναθέσει, έτσι ώστε να έχετε ελεύθερο χρόνο για εξετάσετε κάποιες προτάσεις που θα σας γίνουν. Πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις τώρα, αλλά καλό θα είναι να περιμένετε λίγο για να τις εφαρμόσετε την κατάλληλη στιγμή.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κάνετε επαφές, καινούριες συνεργασίες και γενικά να προωθήσετε τις υποθέσεις σας στον επαγγελματικό τομέα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η συμπεριφορά σας θα είναι αφορμή για να δημιουργηθούν διαφωνίες και συγκρούσεις με τους γύρω σας. Οι αδέσμευτοι οι έξοδοι με τους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα κάνουν καλό στη ψυχολογία σας και θα κάνετε πολλές γνωριμίες. Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα άνθρωπο στη ζωή σας, θα έχετε χρόνο στη διάθεση σας να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν. Στον οικονομικό σας τομέα τα άστρα προβλέπουν άνοδο και ότι θα πάρετε πίσω χρήματα που είχατε δανείσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις ή ακόμη και ρήγματα στις σχέσεις σας. Η συναισθηματική σας ζωή  έχει όλες τις προϋποθέσεις να βελτιωθεί. Να βρίσκεστε σε εγρήγορση και καλό θα ήταν αυτήν την περίοδο να κρατάτε μυστικά τα σχέδιά σας. Προσοχή στις αντιπαραθέσεις που ενδεχομένως να προκύψουν με άτομα της οικογένειας. Σταδιακά  θα μπείτε σε μια νέα εποχή στην επαγγελματική σας ζωή.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Εκμεταλλευτείτε τη συγκεκριμένη περίοδο σωστά, προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες, στον επαγγελματικό σας τομέα. Μπορείτε να κάνετε κάποια σταθερά βήματα στα επαγγελματικά. Ο ερωτικός τομέας έρχεται σε δεύτερη μοίρα για τους περισσότερους από εσάς αυτήν την περίοδο. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του σήμερα. Ο σύντροφος νιώθει πολύ πιεσμένος και προβληματισμένος το τελευταίο καιρό από την στάση σας.

ΙΧΘΕΙΣ:
Τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του, γιατί αργότερα θα το βρείτε μπροστά σας. Το θέμα δεν είναι να περνάτε μόνο εσείς καλά, αλλά και οι κοντινοί σας άνθρωποι. Τώρα είναι καιρός για έρευνα και δράση, στα θέματα που σας απασχολούν στον εργασιακό σας χώρο. Φανείτε προσεκτικοί στο χειρισμό των οικονομικών σας και μην προβείτε σε αλόγιστες σπατάλες. Φροντίστε να τις αρπάξετε γρήγορα και να τις εκμεταλλευτείτε σωστά.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα