ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Επειδή αυτές τις μέρες θα πιεστείτε πολύ στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας, θα αναγκαστείτε να δουλεύετε παραπάνω ώρες ,θα υπάρχουν εντάσεις, νεύρα γιατί δεν θα αμείβεστε γι αυτά που προσφέρετε. Ξαναβρίσκετε την δημιουργικότητά και την αυτοπεποίθησή σας με αποτέλεσμα να μπορείτε να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Πολλοί από εσάς μπορεί να αναλάβετε και δεσμεύσεις σε ότι αφορά την συναισθηματική σας ζωή. Προσπαθήστε στα επαγγελματικά σας να είστε συγκεντρωμένοι. Τα άστρα προβλέπουν για τον ερωτικό σας τομέα ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και θα δείτε ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.
 

ΤΑΥΡΟΣ:
Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να προκύψουν προβλήματα με τους συνεργάτες σας και να φτάσετε σε συγκρούσεις. Φανείτε υπομονετικοί, τα πράγματα θα βελτιωθούν από το τέλος του μήνα και μετά. Φροντίστε μόνο να μην αποκαλύπτετε σε τρίτους τις παράλληλες σχέσεις σας και γενικότερα συμμορφωθείτε. Φροντίστε να φτιάξτε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας και να βάλετε προτεραιότητες στα θέματα που σας απασχολούν, γιατί θα αυξηθούν οι ρυθμοί της καθημερινόητητας σας. Χρειάζεται να έχετε υπομονή και σιγά- σιγά θα δείτε να στρώνουν τα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Έχει μεγάλη σημασία να στηρίξετε τις καινούργιες μεθόδους και τεχνικές που θα βρείτε για την προώθηση της δουλειάς σας, στους ανώτερους σας. Ο χρόνος σας είναι πιεσμένος και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει στασιμότητα. Προσπαθείστε να χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας, γιατί θα έχετε πολλά έκτακτα έξοδα αυτές τις μέρες. Σε επαγγελματικό επιπεδο, θα εισπράξετε ανταμοιβή για την εργασία σας και θα καλυτερεύσει η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας. Υπερασπίστε με διπλωματία τα συμφέροντα σας και προωθήστε τις ιδέες σας με έξυπνους τρόπους.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Όσοι από εσάς ασχολείστε με γραπτά, το εμπόριο και την επικοινωνία δείξτε ιδιαίτερη προσοχή και ελέγξτε καλά όλες τις λεπτομέρειες. Η διάθεσή σας θα είναι καλή, η αισιοδοξία σας μεγάλη, πράγμα που θα σας δώσει την δυνατότητα να αποκτήσετε μια καλύτερη προοπτική στη ζωή. Θα διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να εφαρμόσετε ιδέες και σχέδια τα όποια είχατε μελετήσει εδώ και αρκετό καιρό. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις στα όποια σχέδια δεν έχουν εξαλειφθεί ακόμη, είναι όμως μια καλή περίοδο για να βάλατε σε τάξη την προσωπική σας ζωή και τα οικονομικά. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να τονώσετε τη δουλειά σας και να αυξήσετε την πελατεία σας.


 

ΛΕΩΝ:
Ακόμα και αν καθυστερούν κάποια επαγγελματικά σας ζητήματα, δεν πρέπει να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις για να γίνει το δικό σας. Επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας, αλλά αφήστε τα όποια επαγγελματικά σχέδια, για το φθινόπωρο. Μην προβείτε σε καμία συμφωνία και προπαντός μην υπογράψετε κανέναν οικονομικό διακανονισμό, αυτήν την περίοδο. Ορισμένοι από εσάς θα πάρετε αύξηση στη δουλειά σας, ή θα κερδίσετε κάποιο επιπλέον έσοδο. Στη δουλειά σας δεν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, γιατί θα είστε σε σύγχυση και θα αναρωτιέστε πιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε για να φτάσετε γρήγορα στη πραγματοποιήσει των στόχων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Αν συνεχίσετε έτσι η επιτυχία θα έρθει νωρίτερα από ότι είχατε υπολογίσει. Εσείς που είστε μόνοι θα θελήσετε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας πιο σταθερό αλλά θα είναι δύσκολο να βρείτε αυτό που ψάχνετε …. Μια ανανέωση, μια αλλαγή, ιδιαιτέρα σημαντική, είναι προ των πυλών σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται, με αποτέλεσμα η κούραση και η πίεση στη δουλειά να κάνουν την εμφάνισή τους. Σταματήστε να είστε απόμακροι και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν περισσότερο.

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Να βρίσκεστε σε εγρήγορση και καλό θα ήταν αυτήν την περίοδο να κρατάτε μυστικά τα σχέδιά σας. Η δημοτικότητα σας θα αρχίσει να αυξάνεται. Η ψυχολογία σας θα ανέβει και θα γίνετε πολύ αισιόδοξοι για τη μελλοντική σας πορεία. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να κυνηγήσετε τώρα τον έρωτα με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Στα επαγγελματικά σας αναβάλλετε οποιοδήποτε καινούργιο ξεκίνημα θέλετε να κάνετε γιατί δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Αφήστε τους καινούργιους ανθρώπους που θα μπουν στη ζωή σας, να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα. Θα προσπαθήσει να σας διεκδικήσει λανθασμένα με αποτέλεσμα να έρχεστε σε συχνές συγκρούσεις μαζί του. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα κάνετε πολλές γνωριμίες και θα μπλέξετε σε εφήμερες και περιστασιακές σχέσεις. Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, η καχυποψία και η ζήλια σας θα σας οδηγήσει σε συγκρούσεις με τον σύντροφο σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα υπάρξουν εντάσεις, πιέσεις και αναπροσαρμογές στον χώρο που κινείστε.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Αυξάνεται η ενέργειά σας και ξαναβρίσκετε την αισιοδοξία σας, η οποία είναι απαραίτητη για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Η ερωτική σας ζωή βρίσκετε σε ισορροπία αν και κάποια πράγματα δεν σας ταιριάζουν και θα θέλατε να τα αλλάξετε. Μην αρχίσετε όμως τις σπατάλες γιατί θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές που τις είχατε αμελήσει μέχρι στιγμής. Πολλοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία να προγραμματίσετε καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σας, προκειμένου να φτιάξετε τον προϋπολογισμό σας. Στην δουλειά σας θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες και λύστε με επιτυχία τα προβλήματα που θα προκύψουν για να εισπράξετε την αναγνώριση που επιθυμείτε.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μεταξύ σας, γιατί θα αποκτήσετε καινούργια προβλήματα. Κινηθείτε με σύνεση στον οικονομικό τομέα γιατί δεν αποκλείεται σε αρκετούς από εσάς να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα. Να είστε συνετοί στη διαχείριση των οικονομικών σας υποθέσεων αυτήν την περίοδο. Προετοιμαστείτε γιατί θα συναντήσετε εμπόδια και ανατροπές στο δρόμο σας, αλλά αν κινηθείτε έξυπνα θα τα ξεπεράσετε. Στα επαγγελματικά σας, οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα είναι τεταμένες.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να έρθετε σε επαφή με φίλους που σας αγαπούν και μπορούν να σας δώσουν σωστές συμβουλές προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Θα συμβούν διάφορα γεγονότα που θα σας ανατρέψουν ορισμένα σχέδια σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε προκλήσεις, επιβεβαιώσεις και σίγουρα πολλοί από εσάς θα ζήσετε την πιο ερωτική περίοδο ολόκληρης της χρονιάς. Πλησιάστε περισσότερο το σύντροφο σας και προσπαθήστε να ανανεώσετε το πάθος μέσα στη σχέση σας. Στην ερωτική σας ζωή, φροντίσετε να τηρήτε τε τις υποσχέσεις σας, γιατί ο σύντροφος σας νιώθει ότι τον παραμελείτε και δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά γι΄ αυτόν.


ΙΧΘΕΙΣ:
Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο προκειμένου να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Θα εισπράξετε των θαυμασμό των συνεργατών αλλά και των ανωτέρων σας. Να ξέρετε ότι έρχονται, για να σας ανανεώσουν και όχι για να σας βλάψουν, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, να ξέρετε ότι ο μόνος τρόπος για να απελευθερωθείτε από το παρελθόν είναι να χαλαρώσετε και να βρείτε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα αντιμετωπίσετε ορισμένες δυσκολίες και δεν πρέπει να κάνετε πίσω αντιθέτως εμπιστευτείτε τις δικές σας δυνάμεις και προχωρήσετε σιγά - σιγά.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα