ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Συμβόλαια , συμφωνίες ή και θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό μπορούν να διευθετηθούν αυτή την περίοδο. Αναπροσαρμόστε τον τρόπο σκέψης σας για να προχωρήσετε μπροστά, αλλά και για να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να έρθετε σε ρήξη μαζί τους και λύστε τις παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν με ήρεμο διάλογο. Βάζοντας τη διαίσθηση σας να λειτουργήσει, τα αποτελέσματα θα είναι ιδιαίτερα εφησύχαστικά για σας. Δεν πρέπει να ανοίγεστε εύκολα σε ανθρώπους που γνωρίζετε μόνο λίγο χρονικό διάστημα και να εκμυστηρεύεστε τα σχέδια σας, γιατί πολλοί είναι αυτοί που από ζήλια και μόνο θέλουν να σας βλάψουν.
 

ΤΑΥΡΟΣ:
Αν κινηθείτε έξυπνα οι συγκρούσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον θα είναι λιγότερες. Εσείς που είστε μόνοι θα ανέβει η ψυχολογία σας, αφού θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε οργανώντας ένα ταξιδάκι παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Οι υποχρεώσεις που θα αναλάβετε, θα σας αγχώσουν με αποτέλεσμα να εργάζεστε περισσότερες ώρες. Στα συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πιεστείτε γιατί το πρόγραμμα σας θα είναι αρκετά φορτωμένο και δεν θα μπορείτε εύκολα να δείτε το σύντροφο σας παρά μόνο προς το τέλός της βδομάδας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Θα αντιμετωπίστε κάποιες κόντρες με συναδέλφους αλλά δεν χρειάζεται να δώσετε μεγάλη διάσταση στα πράγματα. Θα πρέπει να είστε σε συνεχή επαγρύπνηση και να αδράξτε τις ευκαιρίες, πριν τις εκμεταλλευτούν άλλοι. Οι προκλήσεις μπορεί να γίνουν τόσο απρόβλεπτες που θα δοκιμαστούν τα νεύρα σας αλλά και οι αντοχές σας. Όσοι όμως έχετε μια σταθερή σχέση, θα αρχίσετε να σκέφτεστε πιο σοβαρά την πορεία της σχέση σας και θα κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον σύντροφο σας. Το τελευταίο διάστημα σας απασχόλησαν και συνεχίζουν να σας απασχολούν ζητήματα καριέρας και επαγγελματικών επιδιώξεων. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Πολλές οπό τις υποθέσεις σας μπορούν να προωθηθούν τώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές γεμάτες πάθους και έρωτα που θα σας αναζοωγονήσουν. Στα οικονομικά σας, αυτό το διάστημα επιβάλλετε να προβείτε σε αρκετές περικοπές στα έξοδα σας, γιατί μόνο έτσι, θα αλλάξει αργότερα το σκηνικό και θα παρατηρηθεί πρόοδος στα εισοδήματα σας. Στον ερωτικό τομέα, οι όποιες διαφορές υπήρχαν με τον ερωτικό σας σύντροφο, μπορούν τώρα να ξεπεραστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σχέδια και πρωτοβουλίες δεν αποκλείεται να ανατραπούν στον επαγγελματικό σας τομέα.
 

 

 

ΛΕΩΝ:
Αφήστε αυτό το διάστημα να περάσει και ασχοληθείτε με πράγματα που έχετε αφήσει στην μέση. Επίσης, επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες να γνωρίσετε ή να συμβουλευτείτε διάφορους επαγγελματίες και σημαντικά πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε ενδιαφέρουσες επαφές και να ανοίξουν κάποιες πόρτες για σας. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή, γιατί είναι κάτι παροδικό. Μην κάνετε καινούργια ανοίγματα γιατί δεν ευνοείστε. Οι αδέσμευτοι ζωδίου, θα ξυπνήσουν αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε ένα πρόσωπο από τα παλιά.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να προσαρμοστεί στις καινούργιες καταστάσεις που θα υπάρξουν και αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις πάνω στα νεύρα σας. Θα κάνετε πολλές γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν και θα μπείτε στην διαδικασία να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Μπορεί η σχέση σου να πάρει μία τροπή που δεν την περίμενες. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αυξήσετε τα έσοδά σας αλλά δεν αποκλείεται παράλληλα να προκύψουν και έκτακτα έξοδα. Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε την σχέση σας και να απολαύσετε ξέγνοιαστες στιγμές με το ταίρι σας.


 

ΖΥΓΟΣ:
Η ανάγκη σας για να αυξήσετε τα έσοδά σας, σας ωθούν σε εξαντλητικούς ρυθμούς στον επαγγελματικό τομέα. Θέματα εργασιακά και υγείας είναι αυτά που θα πρέπει να προσέξετε στη διάρκεια του καλοκαιριού. Μοιραστείτε πράγματα μαζί του. Στα οικονομικά σας θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με τράπεζες ή απλήρωτους λογιαριασμούς και θα πιεστείτε πολύ μέχρι να τα τακτοποιήσετε. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις δείξτε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας στο πρόσωπο που αγαπάτε, αν δε θέλετε να το χάσετε.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία του δεσμού σας. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα είναι δύσκολη και θα υπάρξουν διαφωνίες μεταξύ σας. Θα είστε σε συνεχείς επαφές και συζητήσεις με κόσμο, για να προωθήσετε τις ιδέες και τα σχέδια που έχετε αναζητώντας τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν. Οι εξελίξεις από εδώ και πέρα στον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι ραγδαίες και σίγουρα δεν θα έχετε την πολυτέλεια του ελεύθερου χρόνου. Στα ερωτικά σας εσείς που έχετε μια μόνιμη σχέση δείτε τώρα τις διαφορές που υπάρχουν με το ταίρι σας και κάντε κινήσεις ώστε να γεφυρώσετε την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας.


 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Αν δεν δείτε τα πράγματα με την μεγάλη ευαισθησία που διαθέτετε, θα μπορέσετε να είσαστε αντικειμενικοί και να πάρετε σωστές αποφάσεις. Θέματα που έχουν σχέση με τράπεζες, εφορίες, δάνεια ή κληροδοτήματα και αφορούν εσάς ή τον συντρoφό σας μπορούν να διευθετηθούν. Μάθετε να στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις και δεν θα χάσετε. Προσέξετε λίγο την επικοινωνία σας με τους συναδέλφους σας, γιατί υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν ορισμένες παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Ρισκάρετε εκ του ασφαλούς πάντα, εξετάζοντας αναλυτικά όλους τους παράγοντες πριν προβείτε στις τελικές σας αποφάσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Εκμεταλλευτείτε και αξιοποιήστε όλες τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται αυτή την περίοδο για να φτάσετε στους στόχους σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι θα πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας χαλαρό, για να προχωρήσετε και να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να προσέξτε με προτάσεις που θα σας γίνουν για νέες συνεργασίες και να εξετάσετε αναλυτικά τους όρους για να δείτε αν τελικά σας συμφέρουν. Τα άστρα προβλέπουν για τους ελεύθερους του ζωδίου, ότι υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσετε μια σχέση με ένα άτομο από τον εργασιακό σας χώρο.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Αντιθέτως σχεδιάστε τις επόμενες σας κινήσεις και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε. Για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αυτή την περίοδο, βρείτε ένα τρόπο για να διατηρείτε τα επίπεδα της ενέργειας υψηλά. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να επιλύσετε τυχόν προβλήματα με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες. Έχετε δημιουργήσει ήδη ένα προσοδοφόρο έδαφος και έτσι τα πράγματα θα κυλήσουν πιο ομαλά για σας. Θα επανεξετάσετε τα σχέδια που έχετε κάνει για την προώθηση της καριέρα σας και θα αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να πετύχετε την υλοποίηση τους των στόχων σας.
 

ΙΧΘΕΙΣ:
Εμπιστευτείτε μόνον άτομα που έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι ειλικρινείς και αξιόπιστοι. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να υπογράψετε συμφωνίες, συμβόλαια ή να διεκπεραιώσετε οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με δάνεια, κληρονομιές ή φορολογικές υποθέσεις. Όσοι ψάχνετε για δουλειά θα πρέπει να κάνετε υπομονή γιατί δύσκολα θα βρείτε κάτι καλό. Προσπαθήστε να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά. Στον οικονομικό σας τομέα, θα είστε πολύ επιρρεπείς με τη διαχείριση των χρημάτων σας και τα χρέη σας θα διογκωθούν και άλλο.

 


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα