ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσιες Προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ:
Θα έχετε όμως την δυνατότητα να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση, αρκεί να βάλετε ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους. Θα πρέπει να είστε όμως αρκετά επιφυλακτικοί για το κατά πόσο αξιόλογες μπορεί να είναι. Οι εργένηδες του ζωδίου, μην μένετε κολλημένοι στο παρελθόν, γιατί κάτι ενδιαφέρον θα αρχίσει να αναπτύσσετε στην ερωτική σας ζωή και δεν πρέπει να το χάσετε. Όσοι είστε μόνοι και αναζητάτε ένα σύντροφο στη ζωή σας τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείτε απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Το αξιοπερίεργο είναι ότι παρά τα προβλήματα της συγκεκριμένης περιόδου η λίμπιντό σας θα είναι ανεβασμένη, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι.

ΤΑΥΡΟΣ:
Γραφειοκρατικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν έντονα. Εστιάστε περισσότερο την προσοχή σας στον επαγγελματικό σας τομέα. Μοιραστείτε πράγματα μαζί του. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας, εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις δείξτε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας στο πρόσωπο που αγαπάτε, αν δε θέλετε να το χάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Ο επαγγελματικός αλλά και ο οικογενειακός τομέας θα είναι το βασικό σας μέλημα αυτήν την εβδομάδα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, διώξτε τα ταμπού που έχετε και απολαύστε περισσότερο τον έρωτα. Πρακτικά θέματα γύρω από την δουλειά την οικογένεια και τα οικονομικά αποσπούν την προσοχή σας. Στα οικονομικά σας αποφύγετε να ρισκάρετε σε επενδύσεις και καινούργια ξεκινήματα, γιατί δεν είναι κατάλληλλες μέρες για τέτοιου είδους κινήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα οι δεσμευμένοι του ζωδίου, κάποιες κοντινές αποδράσεις θα βοηθήσουν τη σχέση σας να ανανεωθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Αποφύγετε να οργανώσετε ταξίδια αυτή την περίοδο γιατί δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που θα θέλατε. Έχει έρθει ο καιρός να αναλάβετε εσείς περισσότερες ευθύνες, που σημαίνει ότι θα κουραστείτε πολύ, αλλά στο τέλος θα κερδίσετε μια καλύτερη θέση. Να είστε συνετοί στη διαχείριση των οικονομικών σας υποθέσεων αυτήν την περίοδο. Οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις αυτής της περιόδου. Στο εργασιακό περιβάλλον, σας περιμένει αρκετή δουλειά και θα πρέπει το μυαλό σας να είναι πάντα σε εγρήγορση.
 

 

 

ΛΕΩΝ:
Δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπροστά σε αυξημένες υποχρεώσεις. Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στην εργασία σας για να μπορέσετε αργότερα να διεκδικήσετε με επιτυχία τα δικαιώματα σας. Οι σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά προβλέπονται ευχάριστες. Στα μέσα της εβδομάδος προσέξτε την σχέση σας με τον σύντροφό σας. Αισθηματικά, είστε και θα παραμείνετε αθεράπευτα ρομαντικοί και αυτό θα σας σώσει για άλλη μια φορά, από τις δύσκολες καταστάσεις που θα περάσετε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Αποφύγετε την υπερένταση αυτό το διάστημα και αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση, προκειμένου να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Κινηθείτε έξυπνα για να δείτε τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας. Μπορείτε τώρα να βάλετε νέους στόχους ενώ δημιουργούνται και οι κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσετε επαγγελματικές υποθέσεις οι οποίες είχαν καθυστερήσει. Προγραμματιστείτε σωστά προκειμένου να αποφύγετε όσο το δυνατόν το άγχος και το στρες. Στα επαγγελματικά σας καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας.
 

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Επαναστατήστε με μέτρο απέναντι σε καθιερωμένες σχέσεις, φιλίες και κοινωνικές συναναστροφές, καθώς αυτές οι ημέρες κρύβουν και κάποιες εκπλήξεις. Θα ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα προσπαθήσετε να γεφυρώσετε τα χάσματα που έχουν δημιουργηθεί. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για τα ερωτικά σας δείχνουν, ότι εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα θελήσετε να κάνετε ένα ακόμα βήμα και να συμβιώσετε με τον σύντροφο σας. Όσον αφορά την καριέρα σας, να ξέρετε ότι θα περάσετε δυσκολίες, εμπόδια, και ανατροπές αλλά στο τέλος θα είναι για το καλό σας. Στον χώρο της εργασίας σας, τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες σας και γίνετε πιο διαλλακτικοί με τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Εσείς που είστε μόνοι θα μπορέστε να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας χαροποιήσει. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο ενώ παράλληλα μπορείτε να αυξήσετε και τα έσοδά σας με διάφορους και διαφορετικούς τρόπους. Προσέξτε να μη δυναμιτίσετε περισσότερο το κλίμα βγάζοντας απωθημένα, εμμονές και ζήλιες. Προωθείστε τα όποια σημαντικά ζητήματα καριέρας έχετε και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Το αλάνθαστο ένστικτο σας, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν.
 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Αφήστε αυτό το διάστημα να περάσει και ασχοληθείτε με πράγματα που έχετε αφήσει στην μέση. Θα έχετε την τάση μέσα από το άγχος και την ανασφάλεια που θα νιώθετε, να δημιουργείτε παρεξηγήσεις και επιθετικές συμπεριφορές. Κινηθείτε δυναμικά και μην κάνετε πίσω στις πρώτες δυσκολίες που θα παρουσιαστούν. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να κάνετε νέες γνωριμίες, να φλερτάρετε, να βγείτε και να διασκεδάσετε. Σταματήστε να μεταφέρετε το άγχος και την πίεση που έχετε, στην αισθηματική σας ζωή, γιατί το ταίρι σας έχει αρχίσει και κουράζεται ήδη.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Μην δανείσετε χρήματα σε τρίτους γιατί υπάρχει περίπτωση να μην τα πάρετε πίσω. Μπορείς να βάλεις νέους στόχους για να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να έχεις τη θέληση να τους πραγματοποιήσεις. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για όσους από εσάς θέλετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να σταθεροποιήσετε μια σχέση. Τα δεδομένα των αστρολογικών τάσεων δείχνουν ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για αρκετό καιρό ακόμη σε ότι αφορά την οικονομική διαχείριση. Το σημαντικό είναι ότι στα ζητήματα καριέρας σταδιακά θα αρχίσουν να φαίνονται θετικές προοπτικές και αυτό θα ανεβάσει την αισιοδοξία σας.
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Μην δανείσετε χρήματα σε τρίτους γιατί υπάρχει περίπτωση να μην τα πάρετε πίσω. Μπορείς να βάλεις νέους στόχους για να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να έχεις τη θέληση να τους πραγματοποιήσεις. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για όσους από εσάς θέλετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να σταθεροποιήσετε μια σχέση. Τα δεδομένα των αστρολογικών τάσεων δείχνουν ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για αρκετό καιρό ακόμη σε ότι αφορά την οικονομική διαχείριση. Το σημαντικό είναι ότι στα ζητήματα καριέρας σταδιακά θα αρχίσουν να φαίνονται θετικές προοπτικές και αυτό θα ανεβάσει την αισιοδοξία σας.

ΙΧΘΕΙΣ:
Είσαστε περισσότερο ήρεμοι από ότι συνήθως, καταφέρνοντας να ξεπεράσετε όλες τις διαφωνίες που προέρχονται από το άμεσο περιβάλλον σας και από τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Θα πρέπει να πάρετε πολλές πρωτοβουλίες για να πετύχετε θεαματικά αποτελέσματα. Ο οικονομικός τομέας χρειάζεται προσοχή αυτήν την περίοδο. Παράλληλα θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που είχαν μείνει στην άκρη και δεν έπαιρναν άλλη αναβολή. Στα οικονομικά σας, κάνετε μια συνετή διαχείριση των χρημάτων σας για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με άνεση στις υποχρεώσεις σας.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα