ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Αναζητείστε νέους τρόπους για να μπορέσετε να προσπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν στις σχέσεις σας. Εσείς που είστε μόνοι θα μπορέστε να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας χαροποιήσει. Μια διάθεση απομόνωσης θα έχετε αυτή την περίοδο, οι διαθέσεις σας θα είναι περίεργες και θα έχετε μια τάση εσωστρέφειας. Οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί και να μην αναλαμβάνετε συνεχώς πράγματα γιατί στο τέλος δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σωστά και θα έχετε επιπτώσεις στην καριέρα σας. Στη δουλειά σας δεν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γιατί θα είστε σε σύγχυση και θα αναρωτιέστε πιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε για να φτάσετε γρήγορα στη πραγματοποιήσει των στόχων σας.


ΤΑΥΡΟΣ:
Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πολύ πιθανό να χτυπήσει την πόρτα σας. Ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά να αρχίσετε μια πιο υγιεινή διατροφή. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Πιθανόν κάποιες δυσκολίες στην εργασία να σας προβληματίσουν και να σας εκνευρίσουν. Στη εργασία σας φροντίστε να μην αναλάβετε πολλές ευθύνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Καθυστερήσεις σε επαγγελματικά σχέδια με οικονομικές προεκτάσεις διαφαίνονται αυτήν την περίοδο για εσάς τους Ιχθύς. Μην πάρετε οικονομικά ρίσκα και αποφύγετε να υπογράψετε οικονομικούς διακανονισμούς. Νέες συνεργασίες και συμφωνίες που αφορούν ζητήματα καριέρας μπορούν από εδώ και πέρα να υπογραφούν με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες, αλλά όχι κάτι ανησυχητικό. Τα συναισθήματά σας θα είναι μπερδεμένα και θα χρειαστεί να τα βάλετε σε τάξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Ένα παρασκήνιο σε βάρος σας με κουτσομπολιά ή σχόλια από τρίτους εξακολουθεί να υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, το οποίο θα αποκαλυφθεί σύντομα και θα μάθετε όλες τις αλήθειες. Θα έχετε έντονους προβληματισμούς γύρω από θέματα που αφορούν κυρίως την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Ο συναισθηματικός τομέας θα βρίσκεται σε ισορροπία και οι σχέσεις σας με τον ερωτικό σύντροφο θα είναι ευχάριστες. Οι εργένηδες του ζωδίου, προσπαθήστε να ξεφύγετε λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας και μην είστε απόμακροι απέναντι στους άνθρωπους που πραμγατικά ενδιαφέρονται για σας. Στον εργασιακό σας χώρο βρίσκεστε σε αναμονή αφού περιμένετε απαντήσεις από κάποιες συνεργασίες ή έχετε αποφασίσει για αλλαγές που θέλετε να κάνετε, αλλά δεν μπορείτε να τις υλοποιήσετε ακόμα.
 

 

ΛΕΩΝ:
Οι σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά προβλέπονται ευχάριστες. Ορισμένοι από εσάς, θα αποφασίσετε να συνεχίστε μόνοι αναζητώντας τον ιδανικό σύντροφο. Προσοχή στις διαφωνίες αυτήν την περίοδο γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να χαλάσετε τη σχέση σας με άτομα που μπορεί να προωθήσουν τα σχέδιά σας. Στα οικονομικά σας, κάνετε μια συνετή διαχείριση των χρημάτων σας για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με άνεση στις υποχρεώσεις σας. Στον οικονομικό σας τομέα προσπαθήστε να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές για να κινείστε πιο άνετα και να μπορέσετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να κάνετε επαφές, συζητήσεις και γνωριμίες με τα κατάλληλα άτομα προκειμένου να προωθήσετε τα όποια σχέδιά σας. Έχει έρθει η ώρα της ανταμοιβής, κάτι που θα διαπιστώσετε στο πέρασμα των ημερών. Να είστε σίγουροι ότι οι κόποι σας δεν θα πάνε χαμένοι και η ανταμοιβή θα έρθει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Προσέξτε λίγο της προσωπικές σας σχέσεις αυτή την εβδομάδα. Συνήθως σε μια σχέση φταίνε και οι δύο, για τα λάθη που γίνονται γι΄ αυτό προσπαθήσετε να διορθώσετε τα δικά σας.


 

ΖΥΓΟΣ:
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό εσωτερικό ψάξιμο με τον εαυτό σας, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε ακριβώς τι θέλετε. Θα ταλαιπωρηθείτε αυτές τις μέρες και θα χρειαστεί να οργανωθείτε καλύτερα για να τακτοποιήσετε με επιτυχία τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει. Ο τομέας τής καριέρας απορροφά τον περισσότερο από το χρόνο σας αυτό το διάστημα. Περιορίστε τα έξοδά σας και μην προβείτε σε αλόγιστες σπατάλες αυτήν την περίοδο. Στη δουλειά σας, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια με τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει, για αυτό καλό θα είναι να ζητήσετε την βοήθεια των συνεργατών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Αφήστε πίσω σας προβλήματα του παρελθόντος. Εσείς που είστε μόνοι, η γοητεία σας θα εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα και θα προσελκύσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα που θα σας ενθουσιάσουν με το χιούμορ και την εξυπνάδα τους. Μια πιο διαλλακτική στάση από μέρους σας μπορεί να λειτουργήσει θετικά προκειμένου να αποφύγετε να αντιμετωπίσετε πιο σοβαρά προβλήματα. Παρόλο που τα πράγματα, αρχικά θα φαίνονται δύσκολα, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις με την βοήθεια των δικών σας ανθρώπων. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει να προφυλαχτείτε από κάποια πρόσωπα που προσπαθούν να σας βάλουν τρικλοποδιές.
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Στα μέσα της εβδομάδας προσέξτε τυχόν συγκρούσεις με τον σύντροφό σας, με αφορμή θέματα που αφορούν την καριέρα σας. Επαγγελματικά θα αναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και θα συμβούν διάφορες καταστάσεις στην δουλειά σας που θα εναλάσσονται με γρήγορους ρυθμούς και εσείς καλείστε να λάβετε μέρος. Μη τρέχετε συνέχεια για τους άλλους. Οικονομικές απώλειες είναι πολύ πιθανό να συμβούν αυτήν την περίοδο και να σας αναστατώσουν. Στα συναισθηματικά οι δεσμευμένοι θα βγουν στην επιφάνεια κρυφά πάθη και ζήλιες και θα πρέπει να βάλετε ένα φρένο στην παρορμητικότητα σας και να μην κάνετε άδικες σκηνές στο ταίρι σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Διανύετε μια περίοδο όπου μπορείτε και πρέπει να βάλετε τις κατάλληλες βάσεις για να έχετε επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα. Κεραυνοβόλοι έρωτες, γάμοι αλλά και χωρισμοί δεν αποκλείονται ανάλογα την περίπτωση. Οι κοινωνικές επαφές και εμφανίσεις μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα ευχάριστες αλλά και ωφέλιμες για τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Στα αισθηματικά σας, όσοι έχετε σταθερή σχέση θα πρέπει να είσαστε τυπικοί και να τηρείτε τις υποσχέσεις που δίνετε στο ταίρι σας. Στον ερωτικό τομέα οι τάσεις είναι αντιφατικές.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Ένα παρασκήνιο σε βάρος σας με κουτσομπολιά ή σχόλια από τρίτους εξακολουθεί να υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σε ένα τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργεί εις βάρος σας από τρίτα πρόσωπα. Οι δεσμευμένοι μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε αντίξοες καταστάσεις ενώ δεν αποκλείεται ένα οικογενειακό πρόβλημα να σας αναστάτωσει. Πίεση και εξαντλητικά ωράρια διαφαίνονται για εσάς τους Ιχθύες αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό τομέα. Στη εργασία σας είναι απαραίτητη η συνέπεια.

 

ΙΧΘΕΙΣ:
Ενδιαφέρον προβλέπεται αυτό το διάστημα για εσάς. Κινηθείτε με σύνεση στον οικονομικό τομέα γιατί σε αρκετούς από εσάς ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα. Οι ημέρες αυτές απαιτούν προσεχτικούς οικονομικούς χειρισμούς, για να μην έχετε σημαντικές απώλειες. Στα οικονομικά σας αποφύγετε κάθε είδους υπερβολής και μην κάνετε περιττά έξοδα και σπατάλες γιατί τα χρέη σας θα διογκωθούν. Φίλοι, συλλογική δουλειά, νέοι στόχοι, κοινωνική ζωή σας ευνοούν και ένα όνειρό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα