ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να ανάγετε το φλερτ σε καλοκαιρινά παιχνίδια. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα είναι τεταμένες, γι αυτό φροντίστε να ελέγχετε τα νεύρα σας και τα λόγια που θα λέτε. Προσέξτε την τάση σας για ανταγωνισμούς και αυταρχική συμπεριφορά, ειδικά με όσους δεν συμφωνούν μαζί σας, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις. Στα οικονομικά σας προσπαθήστε να επαναφέρετε τις ισορροπίες κάνοντας ένα σωστό προγραμματισμό με τη διαχείριση των χρημάτων σας και αποφεύγοντας περιττές σπατάλες. Στον ερωτικό τομέα οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε με επιτυχία. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Η καλύτερη λύση θα ήταν να περιμένετε το φθινόπωρο για να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις. Καινούργια πρόσωπα θα έρθουν για να σας αλλάξουν τη ζωή. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια ή δυσκολίες σε αυτούς τους δυο τομείς. Στα οικονομικά σας, θα προβληματιστείτε γύρω από μια συνεργασία που έχετε συνάψει τον τελευταίο καιρό. Στον οικονομικό σας τομέα θα πρέπει να αποφύγετε τις σπατάλες, γιατί τα χρέη σας θα διογκωθούν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Αν είστε με τον άνθρωπό σας ευτυχισμένοι μην σας ενδιαφέρει η άποψη των άλλων. Αποφύγετε συζητήσεις που θα δημιουργήσουν εντάσεις. Διανύετε ίσως την καλύτερη περίοδο της φετινής χρονιάς σε ότι αφορά τον συναισθηματικό και ερωτικό σας τομέα. Ένα παρασκήνιο δεν αποκλείεται να λειτουργεί εις βάρος σας γι’ αυτό καλό θα είναι να προσέχετε. Έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοικτά για να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Στον επαγγελματικό τομέα καλό θα είναι να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις. Στον οικονομικό σας τομέα, θα κάνετε έξυπνες κινήσεις και θα καταφέρετε να ρυθμίσετε παλιές σας οφειλές. Σχέδια που έχουν σχέση, με έναν έρωτα, με τα παιδιά ή με τα επαγγελματικά, καθυστερούν το τελευταίο διάστημα και αυτό έχει περιοριστή την αισιοδοξία σας. Το αν θα είναι θετικές ή αρνητικές εξαρτάτε από τον προσωπικό σας χάρτη. Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να βάλατε σε κίνδυνο το μόνιμο δεσμό σας.

 

 

ΛΕΩΝ:
Συμβόλαια , συμφωνίες ή και θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό μπορούν να διευθετηθούν αυτή την περίοδο. Εσείς που είστε μόνοι, η γοητεία σας, θα εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα και θα προσελκύσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα που θα σας ενθουσιάσουν με το χιούμορ και την εξυπνάδα τους. Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας και μην δώσετε υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τηρήσετε. Οι δύσκολες αστρολογικές τάσεις που διαμορφώνονται αυτό το διάστημα δεν σας επηρεάζουν άμεσα. Στα οικονομικά σας φροντίστε να κλείσετε ή να μειώσετε τα χρέη σας και μην ανοιχτείτε περισσότερο.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Αρκετό άγχος και ευθύνες υπόσχεται ο επαγγελματικός τομέας για εσάς αυτήν την περίοδο. Θα πρέπει να κινηθείτε ευέλικτα για να μπορέσετε να προχωρήσετε και να ολοκληρώσετε το έργο που έχετε αναλάβει. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ίσως δεχθείτε μια απρόσμενη ερωτική πρόταση από άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος. Στα επαγγελματικά, ενισχύστε την δημιουργικότητα σας, οργανωθείτε καλύτερα προβάλλοντας τις νέες ιδέες σας. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι καλύτερα.
 

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Σχέσεις, συνεργασίες και γάμος επηρεάζονται δυσμενώς. Ανατροπές και αιφνιδιασμοί δεν αποκλείεται να προκύψουν στις επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Αποφύγετε να έρεθετε σε αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σας και φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Γενικότερα θα κάνετε πολλά ξεκαθαρίσματα ιδιαίτερα στα οικονομικά σας καθώς χρήματα που περιμένετε να εισπράξετε θα υπάρξουν καθυστερήσεις και απρόοπτα με αποτέλεσμα να δοκιμαστούν τα νεύρα και οι αντοχές σας. Διανύετε μια από τις πιο δυναμικές περιόδους της χρονιάς.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις, για να γνωριστείτε καλύτερα και να δείτε αν ταιριάζετε. Μετακινήσεις μικρά ταξίδια ή επαφές με ανθρώπους που μπορούν να προωθήσουν τα σχέδια σας, ευνοούνται αυτό το διάστημα. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσέξτε να μην πιέζετε τον εαυτό σας και μην αναλαμβάνετε περισσότερα βάρη-ευθύνες από αυτά που μπορείτε να σηκώσετε. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε εγκρατείς και να μην ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματα σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Δεν είναι καιρός για να ρισκάρετε, γιατί θα χάσετε και αυτά που έχετε κερδίσει με τόσο κόπο. Η οργάνωση και η μεθοδικότητα θα είναι πολύτιμοι βοηθοί στο χώρο της εργασίας σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Οι υποχρεώσεις που έχετε δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για έρωτες. Περάστε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα σα πρόσωπα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Αυτό θα σας οδηγήσει σε εντάσεις με το φιλικό σας κύκλο και θα πρέπει σύντομα να αλλάξετε την συμπεριφορά σας. Θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε προβλήματα ή παρεξηγήσεις και να επαναπροσδιορίσετε σε καλύτερες βάσεις την πορεία της σχέσης σας. Κινηθείτε με διαλλακτικότητα προκειμένου να γεφυρώσετε τις όποιες αποστάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, η κοινωνική σας ζωή θα παρουσιάσει ενδιαφέρον και οι δημόσιες εμφανίσεις σας θα είναι εντυπωσιακές. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, φροντίστε να διατηρήσετε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Ελέγξγε τις αντιδράσεις σας, γιατί το κλίμα θα είναι πολύ φορτισμένο μέσα στη σχέση σας. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Όσοι είστε μόνοι και αναζητάτε ένα ταίρι στη ζωή σας, θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να φλερτάρετε, αλλά εσείς θα προσπεράσετε χωρίς να δώσετε σημασία. Προσπαθήστε να βάλετε σε μια τάξη μερικά πράγματα στη καθημερινότητα σας. Στον οικονομικό σας τομέα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να διευθετήσετε εκκρεμότητες με περιουσιακά ή κληρονομικά σας θέματα.


ΙΧΘΕΙΣ:
Στον επαγγελματικό τομέα είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν προβλήματα. Αξιοποιήστε αυτήν την περίοδο για να βρείτε νέες επαγγελματικές διεξόδους. Αποφύγετε συγκρούσεις και προστριβές με τους συνεργάτες σας αυτή την περίοδο. Δεν αποκλείετε κάποιοι να προσπαθούν με διάφορους τρόπους να εμποδίσουν τις ενέργειές σας με αθέμιτους τρόπους, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Είναι αλήθεια ότι για πολλούς μήνες έχετε ταλαιπωρηθεί τόσο στον τομέα των σχέσεων, όσο και στον τομέα των συνεργασιών.

 


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα