ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Ενδιαφέρον προβλέπεται αυτό το διάστημα για εσάς. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και σύνεση προκειμένου οι αποφάσεις και οι επιλογές που θα κάνετε να μην αποδειχθούν λάθος και σύντομα θα δικαιωθείτε. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα απορροφηθείτε τόσο πολύ με την δουλειά σας που δεν θα έχετε χρόνο για φλερτ και διασκεδάσεις. Στα επαγγελματικά σας, λύστε τα προβλήματα με τους συνεργάτες σας με διπλωματικό τρόπο και πειθώ, αποφεύγοντας ακραίες αντιπαραθέσεις. Το μεγαλύτερο βάρος θα το ρίξετε στον οικονομικό σας τομέα, όπου θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν και να πετύχετε την αύξηση των εισοδημάτων σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ:
Από την μια θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα πράγματα αλλά από την άλλη ίσως υπάρξουν προβλήματα με τους συνεργάτες σας. Δεν είναι κακό να ζητήσετε συμβουλές από τους δικούς σας ανθρώπους γιατί καμιά φορά η γνώμη τους είναι σωτήρια λύση για σας. Εξακολουθεί να υπάρχει ένας οργασμός σκέψεων και συζητήσεων που γίνονται στο παρασκήνιο γύρω από τα επαγγελματικά σας θέματα. Η περίοδος αυτή δεν είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες, προσέξτε πολύ. Θα σας απασχολήσει έντονα η επαγγελματική σας σταδιοδρομία και θα πρέπει να καταβάλλετε περισσότερες προσπάθειες για να καταξιωθείτε στο χώρο σας και να αναγνωριστεί η αξία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Βάλτε σε μια τάξη τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Η κοινωνική ζωή και οι φίλοι έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα. Ο αισθηματικός τομέας για τους περισσότερους από εσάς θα βρίσκετε σε ισορροπία, ενώ μπορείτε τώρα να γεφυρώσετε τις όποιες αποστάσεις σας χωρίζουν με τον σύντροφό σας. Ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να συνεχίστε μόνοι αναζητώντας τον ιδανικό σύντροφο. Στον ερωτικό τομέα δεν ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, ειδικά αυτές που εκ πρώτης όψεως υπόσχονται πολλά.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας σε θέματα καριέρας και θα δράσετε άμεσα για να εδραιωθείτε περισσότερο στο χώρο σας αλλά και να επεκταθείτε βάζοντας σε εφαρμογή τις καινούργιες ιδέες που έχετε. Θα πρέπει να είσαστε περισσότερο συνεργάσιμοι, εαν θέλετε να υπάρξει επαγγελματική άνοδος και να βρείτε την απαραίτητη υποστήριξη. Όσοι είσαστε μόνοι, αποφύγετε να δεχθείτε καταστάσεις του παρελθόντος να ξαναμπούν στη ζωή σας. Παράλληλα, οργανώστε μια κοντινή έκδρομη με το ταίρι σας, για να ξεφύγετε λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να σας γίνει μια πρόταση αυτές τις ημέρες, που αν την αποδεχθείτε θα σας ανοίξει σημαντικές πόρτες στην πορεία.
 

 

ΛΕΩΝ:
Γενικότερα πρέπει να περιορίσετε τα έξοδα σας και να μην παρασυρθείτε από το κλίμα των εορτών. Μη τραβήξτε με τη συμπεριφορά σας τα πράγματα στα άκρα γιατί θα έρθετε σε οριστική ρήξη με το ταίρι σας. Οι προκλήσεις μπορεί να γίνουν τόσο απρόβλεπτες που θα δοκιμαστούν τα νεύρα σας αλλά και οι αντοχές σας. Προσέξτε την τάση σας για ανταγωνισμούς και αυταρχική συμπεριφορά, ειδικά με όσους δεν συμφωνούν μαζί σας, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις. Στα συναισθηματικά εσείς μακροχόνιες σχέσεις φροντίστε να διατηρήσετε το πάθος αναλλοίωτο και αρχίστε να κάνετε καινούργια πράγματα με το ταίρι σας έτσι ώστε να του κεντρίζετε συνέχεια το ενδιαφέρον του.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η ερωτική σας ζωή για εσάς που έχετε σταθερό δεσμό, θα αρχίσει να σταθεροποιείται καθώς έχετε ξεκαθαρίσει τα προβλήματα που είχατε με το ταίρι σας και τώρα μπορείτε να κάνετε μια καινούργια αρχή μεταξύ σας. Θα πιεστείτε λίγο, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Οι ελεύθεροι θα νιώσετε ερωτική έλξη για ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον, αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε μέχρι να σιγουρευτείτε για τα συναισθήματα του. Όσοι έχετε εκκρεμότητες με τις οικογενειακές σας σχέσεις είναι μια καλή χρονική στιγμή για να συζητήσετε και να βρείτε λύσεις. Τα άστρα προβλέπουν καινούργια ξεκινήματα καθώς θα παρουσιαστούν οι ευκαιρίες που αναζητούσατε αρκετό καιρό τώρα.
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Βάζοντας τη διαίσθηση σας να λειτουργήσει, τα αποτελέσματα θα είναι ιδιαίτερα εφησύχαστικά για σας. Εσείς που είστε μόνοι, η γοητεία σας, θα εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα και θα προσελκύσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα που θα σας ενθουσιάσουν με το χιούμορ και την εξυπνάδα τους. Μια αρκετά καλή εβδομάδα προβλέπεται για εσάς. Πάρτε πρωτοβουλίες στη δουλειά σας και διεκπεραιώστε με επιτυχία τα θέματα που σας έχουν αναθέσει, έτσι ώστε να έχετε ελεύθερο χρόνο για εξετάσετε κάποιες προτάσεις που θα σας γίνουν. Στον επαγγελματικό σας τομέα, οι ευθύνες σας θα αυξηθούν, πράγμα που θα σας αγχώσει καθώς θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Εμπιστευτείτε μόνον άτομα που έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι ειλικρινείς και αξιόπιστοι. Κάντε λίγο υπομονή και θα αρχίσουν να στρώνουν τα πράγματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που σας προκαλούν αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα. Προσπεράστε όμως όσους εξακολουθούν να είναι αρνητικοί απέναντι σας και προχωρήστε μπροστά. Στον οικονομικό σας τομέα, τα έσοδα σας θα αυξηθούν και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα.
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Αξιοποιήστε όλες τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με δουλειές και συνεργασίες γιατί το καλοκαίρι προβλέπεται απαιτητικό έως δύσκολο και καλό θα ήταν να σας βρει προετοιμασμένους. Δεν αποκλείεται να παιχτεί και ένα παρασκήνιο εις βάρος σας αυτήν την περίοδο. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και προχωρήστε μπροστά. Η κρίση σας αυτό το διάστημα δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρη και αντικειμενική. Θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε παλιές σας υποθέσεις και να δρομολογήσετε τις αλλαγές, που θέλετε να κάνετε σε διάφορους τομείς της ζωής σας.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και παρότι μπορεί να δυσκολευτείτε μην απογοητευτείτε, στο τέλος θα δικαιωθείτε. Θέματα εργασιακά και καριέρας εξακολουθούν να σας ταλαιπωρούν μέσα από εντάσεις, καθυστερήσεις ή αναβολές. Οι εντάσεις και οι ανταγωνισμοί στον επαγγελματικό τομέα δεν θα λείψουν, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να θέλουν να σας επιβληθούν γεγονός που θα προκαλέσει συγκρούσεις. Πρέπει να βάλλετε ένα τέλος σε ότι σας ταλαιπωρεί και σας εμποδίζει, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Στον αισθηματικό τομέα τόσο οι αδέσμευτοι όσο και οι δεσμευμένοι θα είστε ευνοημένοι και είναι στο χέρι σας να περάσετε ευχάριστες στιγμές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σας και φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Έχετε τα ματιά σας ανοικτά στο τέλος της εβδομάδος για τυχόν ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν. Να ξέρετε ότι αν το χειριστείτε καλά, θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε τη δουλειά σας. Οπλιστείτε με υπομονή και σύνεση προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις εντάσεις, τις καθυστερήσεις και τις ανατροπές που μπορεί να προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα πρέπει να προσέχετε το παρασκήνιο που υπάρχει και να μην δίνετε λαβές για αρνητικά σχόλια.

 

ΙΧΘΕΙΣ:
Θα πρέπει όμως να λάβετε υπ΄ όψιν, όλες τις παραμέτρους και με γνώμονα την λογική να κινηθείτε ανάλογα. Με τα οικονομικά σας θα είσαστε αγχωμένοι, αφού χρήματα που περιμένατε θα καθυστερήσουν και θα προσπαθήσετε με διάφορους τρόπους να καλύψετε τα έξοδα σας. Να είστε προσεκτικοί με τις επενδύσεις σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος πάνω στη βιασύνη σας να κάνετε λάθη, που δεν διορθώνονται μετά. Στον επαγγελματικό τομέα γίνεστε πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί. Συνεχίσετε έτσι και πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις για τις αλλαγές που θέλετε στη δουλειά σας.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα