ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

    Προβλέψεις Σαββατοκύριακο


 

               Ζώδια​ Κριός

Επαγγελματικά: Όλα καλά, όλα ανθηρά! Αισθήματα αισιοδοξίας γεμίζουν με ζεστασιά το επαγγελματικό σας περιβάλλον και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ευνοούνται συναντήσεις, ίσως συμβόλαια, αν και πρέπει να δείχνετε και λίγη προσοχή, επειδή δεν έχουν όλοι τις δικές αγνές προθέσεις. 
Αισθηματικά: Η εύθυμη κι ερωτική σου διάθεση σε οδηγεί στην επιθυμία να αγοράσεις όμορφα πράγματα, αλλά προγραμμάτισε λίγο τις αγορές σου για να αποφύγεις τις σπατάλες. Εκτός από το shopping therapy, υπάρχουν και οι ρομαντικοί περίπατοι, μια βαρκάδα, κάτι τέλος πάντων πιο . . . φθηνό. 
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά. 
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 10, 21, 24    


     

             Ζώδια​ Ταύρος

Επαγγελματικά: Αν δείτε σήμερα τον εαυτό σας πολύ οξύθυμο, αν όλα σας φταίνε, ηρεμήστε. Μέρα είναι και θα περάσει. Μην προκαλείτε και αποφύγετε συζητήσεις και συναντήσεις. Διοχετεύστε την ενέργειά σας, ασχολούμενος μόνος με κάποια εργασία, ή με ό,τι απαιτεί σωματική δύναμη. Κάντε και λίγη άθληση. 
Αισθηματικά: Αν το χρήμα και ο έρωτας πάνε μαζί, τώρα εσύ θα ήθελες να κερδίσεις και χρήμα, και την καρδιά και το σώμα του αγαπημένου σου. Πρόσεξε όμως τη συμπεριφορά σου, να μην προκαλείς με τις ενστικτώδεις επιθυμίες σου. 
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη. 
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 9, 12, 28


            


               Ζώδια​ Δίδυμοι 

Επαγγελματικά: Στα καθημερινά σου ζητήματα φαίνεσαι να δείχνεις περισσότερη ευαισθησία και είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς σε αυταπάτες ή να προσπαθήσουν οι άλλοι να σε εξαπατήσουν. να φανείς προσεκτικός σε κάθε περίσταση. 
Αισθηματικά: Μια ρομαντική διάθεση σήμερα είναι διάχυτη σε σας. Βλέπετε τα πράγματα ονειρικά, με μια ξεχωριστή ευαισθησία. προσοχή να μην εκμεταλλευτούν κάποιοι τη λεπτή και ευαίσθητή σας διάθεση. Αν μπορείτε να μείνετε μόνος θα ήταν καλύτερα, ή να βρεθείτε με πρόσωπα απολύτου εμπιστοσύνης σας. 
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις. 
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη. 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 13, 20, 23  


    

               Ζώδια​ Καρκίνος 

Επαγγελματικά: Το πνεύμα ελευθερίας και ανυπακοής που σας κυριεύει, σας οδηγεί σε πράξεις που σε λίγο θα το μετανιώσετε. Καλό είναι να βάλετε κάποιο φρένο σήμερα, επειδή αν αυτές σχετίζονται με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, μπορούν να έχουν σοβαρά επακόλουθα. 
Αισθηματικά: Παράξενα πράγματα συμβαίνουν σήμερα σε σας. Θέλετε να κάνετε πράγματα πρωτοποριακά. χωρίς να έχετε τη διάθεση να τα τελειώσετε, στις συναντήσεις σας μπορεί να φαίνεστε αλλοπρόσαλλος και ασυνεπής. Δείξτε προσοχή κι αφήστε τη μέρα να περάσει. 
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, Φίλοι και κοινωνικές ομάδες. 
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 9, 17                       Ζώδια​ Λέων 

Επαγγελματικά: Η πρακτικότητά σας και η σταθερή σας στάση, βοηθά τα επαγγελματικά σας θέματα, όπου χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις, ή να δώσετε τις αναγκαίες συμβολές και οδηγίες σε τρίτους. Τάξη στα οικονομικά σας. 
Αισθηματικά: Μια αυστηρότητα, ίσως ψυχρότητα μπορεί σήμερα να παρουσιαστεί στη σχέση σας, αλλά θα είναι τόσο περαστική που μπορεί να μην την καταλάβετε. Παρ΄όλα αυτά, σήμερα μην επιμένετε σε συνάντηση, αν δεν υπάρχει τέτοια επιθυμία από την άλλη πλευρά. 
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, Καριέρα, κοινωνική καταξίωση. 
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, Φίλοι και κοινωνικές ομάδες. 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 15, 17, 22    


   

                     Ζώδια​ Παρθένος

Επαγγελματικά: Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, καλό θα ήταν να παρατηρείτε τις αντιδράσεις των άλλων σε οποιαδήποτε ενέργειά σας και να συνειδητοποιείτε τα λάθη σας, αποφεύγοντας υπέρμετρα ανοίγματα ή εκδηλώσεις. 
Αισθηματικά: Οι σχέση σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο, σήμερα περνάει την καλύτερή της φάση. Ξεκάθαρα τα αισθήματά σας, βρίσκουν ανταπόκριση από τη άλλη πλευρά, φαίνεται να υπάρχει μια ειλικρινής και αμφίπλευρα δοτική διάθεση. Τι κάθεστε λοιπόν; 
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα. 
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, Καριέρα, κοινωνική καταξίωση. 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 11, 25, 29    


 
 


                    Ζώδια​ Ζυγός 

Επαγγελματικά: Η ευαισθησία που δείχνετε σήμερα στα ζητήματα της ημέρας, που σας αφορούν άμεσα, είναι τέτοια, που κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να την εκμεταλλευτούν για να σας εξαπατήσουν. Κρατήστε την αυτοκυριαρχία σας και προσπαθήστε να ελέγξετε όσο γίνεται τα αισθήματά σας αυτά. Συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας κι αφήστε τα δύσκολα για αύριο. 
Αισθηματικά: Αντί να νοιώθεις εχθρικά τα αισθήματα των άλλων προς εσένα ή να βλέπεις παντού εχθρούς, μοιράσου το πρόβλημα κάποιου άλλου, δείχνοντας τα φιλάνθρωπα σου αισθήματα και μέσα από την προσφορά, ξέχασε τα δικά σου βάσανα. Θα μείνεις έτσι κι αλλιώς και λίγο μόνος, για να βάλεις σε τάξη όλα όσα σε μπερδεύουν, ή θα τα ξεμπερδέψει όλα ο χρόνος. 
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα. 
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς,  Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα. 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 16, 25, 28    


   

                  Ζώδια​ Σκορπιός 

Επαγγελματικά: Αν στο πλαίσιο επαγγελματικών σας εκδηλώσεων προβλέπονται και κάποιες ευχάριστες συναντήσεις, κάποια γεύματα, ανταλλαγές δώρων κ.λ.π. αυτά μπορούν να προγραμματιστούν για σήμερα. Ειδικότερα αν οι συνεργασίες αφορούν άτομα γυναικείου φύλου. 
Αισθηματικά: Έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τη σκέψη της συναισθηματικής σου αστάθειας και την απότομη μεταβολή των συναισθημάτων σου, μπορεί όμως, αν το προσπαθήσεις, να έχεις ευχάριστη συντροφιά σήμερα, όπου η δική σου φιλική διάθεση, θα βρει ανταπόκριση από φιλικά πρόσωπα, αλλά και το σύντροφό σου. 
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, Συνεργασίες, θέματα γάμου. 
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα. 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 6, 18, 29


             
 


                  Ζώδια​ Τοξότης

Επαγγελματικά: Κάποια ευχάριστη ή δυσάρεστη απάντηση σε επαγγελματική υπόθεση, που την περίμενες, είναι πιθανόν να την λάβεις σήμερα. Μπορεί να έχεις σήμερα επισκέψεις στον επαγγελματικό σου χώρο, ή να λάβεις κάποια πρόσκληση να βρεθείς σε κάποια τέτοια συνάντηση. 
Αισθηματικά: Μέρα κατάλληλη σήμερα να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε τις όποιες παρεξηγήσεις μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και στο σύντροφό σου. Θα υπάρχει αναγνώριση και αποδοχή από εκείνον. Μάλιστα αν αυτό γίνει στα πλαίσια κάποια εξόδου, θα ήταν καλύτερα. 
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, Εργασία και υγεία. 
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη, Συνεργασίες, θέματα γάμου. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 8, 19, 23


            

                   Ζώδια​ Αιγόκερως 

Επαγγελματικά: Ζήσε το σήμερα! Με τέτοια διάθεση ξεκινώντας, όλα μοιάζουν, και είναι καλύτερα. Και στο χώρο της δουλειά σου βέβαια, όπου θα ασχοληθείς με ευχάριστα πράγματα, ίσως η διοργάνωση κάποιας εκδήλωσης, κάποιας επετείου κάποιου γεγονότος που θα έχει να κάνει με πολύ κόσμο. 
Αισθηματικά: Με μια ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα των άλλων και με αρμονικότητα στα δικά σου αισθήματα, μπορείς σήμερα να βρεθείς κοντά στο σύντροφό σου, όπου μπορείς να κατανοήσεις τα πραγματικά του αισθήματα και να ξεπεραστούν, αν υπήρχαν, κάποια προβλήματα επικοινωνίας, αλλά και βρεθείτε σε κάποιο φιλικό κύκλο, όπου θα περάσετε θαυμάσια. 
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη, Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη. 
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, Εργασία και υγεία. 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 12, 20, 23


              
 


                 Ζώδια​ Υδροχόος

Επαγγελματικά: Η αισιοδοξία, οι φιλοσοφημένες σκέψεις, μια δύναμη που νοιώθετε σήμερα, όλα ευνοούν τον τομέα των επαγγελματικών, όχι άμεσα μεν, αλλά με τέτοια διάθεση, τίποτε δεν πάει στραβά. Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε πιο πολύ με τις διαγνώσεις και τις προβλέψεις. Να επανεξετάσετε πλάνα που θέλουν αποφασιστικότητα. 
Αισθηματικά: Η μέρα σήμερα μπορεί να είναι κατάλληλη για να βρεθείς ανάμεσα σε φίλους ή με το αγαπημένο σου πρόσωπο, αλλά πρέπει να προσέξεις πολύ τη συμπεριφορά σου, επειδή μια ορμητικότητα και μια επιθετικότητα που βγαίνει από μέσα σου, μπορεί εύκολα να δημιουργήσει ρήξεις και καυγάδες. 
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη, Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη. 
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, Εργασία και υγεία. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 13, 17, 26  


        

                  Ζώδια​ Ιχθείς 

Επαγγελματικά: Η διάθεση συνεργασίας, η επαγγελματική διαίσθηση, το μυαλό που παίρνει χίλιες στροφές, είναι στοιχεία που κάνουν τη μέρα κατάλληλη για έλεγχο της όποιας επαγγελματικής συμφωνίας ή συμβολαίου που έχετε στα σκαριά. Μην αφήσετε τη μέρα να πάει χαμένη. 
Αισθηματικά: Σίγουρα σήμερα θα επικοινωνήσεις με το σύντροφό σου και μπορεί και να δεχτείς κάποια πρόταση για έξοδο. Ευκαιρία που πρέπει να την εκμεταλλευτείς. Εκεί που πρέπει να έχεις επιφυλάξεις, είναι σε ότι έρχονται να σου πουν κάποιοι τρίτοι για το αγαπημένο σου πρόσωπο. Εκεί να διατηρήσεις επιφυλάξεις. 
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς. 
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 10, 14  


 


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα