ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν τρίτα πρόσωπα όσον αφορά το κλείσιμο συμφωνιών. Μπορεί σε εργασιακό επίπεδο οι εξελίξεις να μην τρέχουν όπως εσείς θα θέλατε αλλά μην απογοητεύεστε τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα και θα πρέπει να είστε έτοιμοι για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Ο ερωτικός τομέας συνδράμει σε αυτήν την κατεύθυνση προκειμένου να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα. Το πλανητικό σύστημα που επικρατεί θα σας φέρει αλλαγές στην καθημερινότητα σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ:
Αλλιώς δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πάνω σε νέες βάσεις και καινούργια δεδομένα με τον σύντροφο σας. Καλό θα ήταν όμως να αναβάλετε τις όποιες διεκπεραιώσεις για αργότερα. Μετά με ξεκάθαρο μυαλό θα μπορέσετε να αποφασίσετε ποια τακτική θα ακολουθήσετε. Πολλοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία να προγραμματίσετε καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σας, προκειμένου να φτιάξετε τον προϋπολογισμό σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε λόγια που πονάνε και μην πιάνεστε από ασήμαντες αφορμές για να ξεσπάσετε στο ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Ενώ η ερωτική σας διάθεση θα είναι αρκετά ανεβασμένη. Με σκληρή δουλειά, συνέπεια και προσήλωση στους στόχους σας, θα κερδίσετε την επιτυχία. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα γοητευθείτε από καινούργια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας. Στα οικονομικά σας είναι καλή περίοδος να ξεκαθαρίσετε με παρελθοντολογικές σας οφειλές. Φροντίστε να μην χάνετε την ηρεμία σας με το παραμικρό.
 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Οι σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά προβλέπονται ευχάριστες. Θα συναντήσετε δυσκολίες στο δρόμο σας, αλλά αν κινηθείτε με σοφία, τα πράγματα θα είναι ελεγχόμενα. Καλείστε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, εκμεταλλευόμενοι τις καινούργιες ευκαρίες που θα παρουσιαστούν για προχωρήσετε μπροστά και να πετύχετε μια ανοδική πορεία στη καριέρα σας. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε αντιμέτωποι με μια σωρεία σκέψεων και προβλημάτων που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία. Προσέξτε λίγο της προσωπικές σας σχέσεις αυτή την εβδομάδα.


 

ΛΕΩΝ:
Πληγές, φοβίες και ανασφάλειες που μπορεί να προέρχονται από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους. Επειδή αυτές τις μέρες θα πιεστείτε πολύ στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας, θα αναγκαστείτε να δουλεύετε παραπάνω ώρες ,θα υπάρχουν εντάσεις, νεύρα γιατί δεν θα αμείβεστε γι αυτά που προσφέρετε. Μην ανοιχτείτε πολύ όμως, προσπαθείστε να κάνετε αυτά που θέλετε αλλά και να εξοικονομήσετε χρήματα για να μειώσετε παλιές σας οφειλές. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αυξήσετε τα έσοδά σας αλλά δεν αποκλείεται παράλληλα να προκύψουν και έκτακτα έξοδα. Στα οικονομικά σας, μην ξεσηκωθείτε και αρχίστε να σκορπάτε τα χρήματα σας, αντιθέτως προσπαθήστε να μειώσετε παλιές σας οφειλές και χρέη, για να κινείστε πιο άνετα στο μέλλον.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Θα απομακρυνθείτε για λίγο από το ταίρι σας για να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας και να πάρετε αποφάσεις. Μην διστάσετε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας ωφελήσουν. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσέχετε την υγεία σας για να μην καταρρεύσετε. Στον αισθηματικό τομέα ευνοούνται τα φλερτ για τους αδέσμευτους ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να ανανεώσετε την σχέση σας.
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Αποφύγετε αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με τους συνεργάτες σας. Η λάμψη και ο μαγνητισμός που θα εκπέμπετε θα σας δώσει την απαραίτητη προσωπική προβολή προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Μην προβείτε σε καμία συμφωνία και προπαντός μην υπογράψετε κανέναν οικονομικό διακανονισμό, αυτήν την περίοδο. Παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα σας χάλασαν την ψυχολογία αρκετές φορές. Στη δουλειά σας δεν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, γιατί θα είστε σε σύγχυση και θα αναρωτιέστε πιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε για να φτάσετε γρήγορα στη πραγματοποιήσει των στόχων σας. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Θα προβληματιστείτε με κάποια άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα χρειαστεί να τους στηρίξετε οικονομικά. Θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα πετύχετε την αναγνώριση που επιθυμείτε στο χώρο σας. Παρόλα αυτά σε πολλούς από εσάς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να χάσετε. Παρότι έχετε πολλές και  σημαντικές ιδέες για να προωθήσετε επαγγελματικά ή και οικονομικά ζητήματα, καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις τώρα. Χρησιμοποιήστε κατάλληλα τις γνωριμίες που έχετε για να μπορέσετε να εδραιωθείτε καλύτερα στον χώρο σας.
 


 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Τα γεγονόντα που θα συμβούν στον εργασιακό σας χώρο θα δυσκολέψουν την καθημερινότητα σας. Το ξεκίνημα της καινούργιας εβδομάδας όμως σας βρίσκει με ανεβασμένη την διάθεση και με μια έντονη αισιοδοξία που σας κάνει να ξεχωρίζετε. Το σημαντικό είναι ότι στα ζητήματα καριέρας σταδιακά θα αρχίσουν να φαίνονται θετικές προοπτικές και αυτό θα ανεβάσει την αισιοδοξία σας. Υπομονή σύνεση και μεθοδικότητα είναι ο κατάλληλος τρόπος για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα όποια προβλήματα σας απασχολούν αυτήν την περίοδο. Φροντίστε να πετύχετε καλύτερους όρους, γιατί θα ευνοηθείτε και εσείς από τις συμφωνίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Αποβάλετε ανασφάλειες και φοβίες και γίνετε πιο δυναμικοί, διεκδικώντας τις απαιτήσεις σας με διπλωματικό τρόπο. Δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για να προβείτε σε συνεργασίες ή να υπογράψετε συμφωνίες. Εξετάστε εξονυχιστικά τα δεδομένα στον επαγγελματικό σας τομέα, επεξεργαστείτε τους στόχους σας και προγραμματίστε τις κινήσεις σας για αργότερα. Η συνεννόηση με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι καλή αρκεί να πιστεύετε στη σχέση σας. Θα συμβούν ξαφνικά γεγονότα που θα δώσουν τις λύσεις που ψάχνατε για τα ζητήματα που σας απασχολούν το τελευταίο καιρό.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Θα έχετε την τάση να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας προκειμένου να βρεθεί μια λύση. Στόχοι αλλά  ενδεχομένως και σχέσεις μπορεί να δοκιμαστούν ή και να οδηγήσουν σε αποτυχία. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ερωτικές περιπέτειες ενώ οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέχετε για τυχόν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας γίνονται πολύ περίπλοκοι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να τα καταφέρετε. Οι υποχρεώσεις που έχετε στον επαγγελματικό τομέα τείνουν να σπάσουν τα νεύρα σας και να δοκιμάσουν τις αντοχές σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ:
Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται για αυτήν την περίοδο έντονο πάθος και μια διάθεση για απόλαυση και περιπέτεια. Οι όποιες κινήσεις, συμφωνίες ή συνεργασίες καλό θα ήταν να γίνουν αμέσως μετά. Προσέξτε λίγο την υγεία σας και αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση και σωστή διατροφή. Στα οικονομικά σας θα στενέψουν τα περιθώρια, θα νιώσετε εγκλωβισμένοι σε υποχρεώσεις και δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο από το να πληρώνετε…. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, οι αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο για να τον περάσετε με το ταίρι σας.

 


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα