ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Αυτές τις μέρες θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε εντάσεις και κόντρες, με άτομα εξουσίας. Θα πρέπει όμως να προσέξτε γιατί ενδέχεται να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιους συνεργάτες σας, επειδή ξέρετε ότι είστε πάρα πολλοί καλοί στη δουλειά σας και οι τρόποι που χειρίζεστε πράγματα και καταστάσεις είναι οι σωστοί. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, είστε αποφασισμένοι να ανανεώσετε το ερωτικό σκηνικό που επικρατεί στη ζωή σας και να αναζητήσετε κάτι πιο σταθερό. Στα ερωτικά όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα κάνετε αρκετά ξεκαθαρίσματα με τον σύντροφο σας και θα του προβάλλετε τις απαιτήσεις σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να διώξετε ανασφάλειες και φοβίες που έχετε και να μιλήσετε ανοιχτά στο ταίρι σας γι αυτά που θέλετε να κάνετε μαζί.

 

ΤΑΥΡΟΣ:
Εκμεταλλευτείτε το! Διατηρήστε την αισιοδοξία σας αλλά συγκρατείστε για λίγο ακόμη τους όποιους υψηλούς στόχους έχετε στο σχεδιασμό σας. Θα επεκταθεί ο κύκλος των γνωριμιών σας, θα μπορέσετε ελεύθερα να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες που δεν είχαν τύχει ευνοϊκής αποδοχής στο παρελθόν και πιθανότατα να προκύψει κάποια επαγγελματική πρόταση. Ο αισθηματικός τομέας είναι αυτός που σταδιακά θα βελτιώνετε προσφέροντάς σας ευχάριστες και αναζωογονητικές στιγμές. Οι ελεύθεροι, θα αυξηθεί έντονα η διάθεση σας για να φλερτάρετε και να ερωτευθείτε ξανά. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε άμεσα και να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Αποφύγετε την συναισθηματική προσέγγιση που μπορεί να σας διακατέχει αυτήν την περίοδο στον επαγγελματικό τομέα. Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, αλλά οι γνωριμίες που θα κάνετε δεν θα σας ενθουσιάσουν και τόσo. Στα επαγγελματικά σας, οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα είναι τεταμένες. Στον ερωτικό τομέα δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια με τόσες επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχετε αυτή την περίοδο.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Παρά τις υποχρεώσεις και τις πολλές ευθύνες θα είστε σε θέση να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας. Ακούστε τα προβλήματα του και βοηθήστε τον. Αξιοποιήστε αυτήν την περίοδο για να βρείτε νέες επαγγελματικές διεξόδους. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να έρθετε σε ρήξη μαζί τους και λύστε τις παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν με ήρεμο διάλογο. Αυτή η ημέρα θα είναι συναρπαστική και παραγωγική.
 

 

ΛΕΩΝ:
Διανύετε μια πολύ καλή περίοδο όπου ευνοούνται τα δημιουργικά σχέδια και κάποιους στόχους που είχατε βάλει μπορείτε τώρα να τους πραγματοποιήσετε. Κάντε συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους που είναι σημαντικοί και χρήσιμοι για τα σχέδιά σας. Ο τομέας της εργασίας ή και της υγείας ενεργοποιείτε για εσάς αυτήν την εβδομάδα. Οι αστρολογικές συνθήκες που διαμορφώνονται αυτήν την εποχή φαίνεται ότι θα βάλουν σε δοκιμασία αρκετούς από εσάς. Οι επαφές, οι συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες τόσο για να πάρετε σημαντικές ιδέες-πληροφορίες, όσο και για να προωθήσετε αργότερα όποια σχέδιά σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Ενδεχόμενος να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες ή καταστάσεις που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πρέπει να επιλυθούν. Με τις κατάλληλες επαφές που θα κάνετε, παρά τα εμπόδια που θα δημιουργηθούν, θα καταφέρετε στο τέλος να εφαρμόσετε τα σχέδια σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να γνωρίστε ενδιαφέροντες ανθρώπους, πράγμα που θα σας κάνει να αρχίσετε να σκέφτεστε την δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης. Στα οικονομικά σας θα κάνετε έξοδα για τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά και για την διαμόρφωση κάποιων χώρων στην κατοικία σας. Φροντίστε μόνο να μην αποκαλύπτετε σε τρίτους τις παράλληλες σχέσεις σας και γενικότερα συμμορφωθείτε.


 

ΖΥΓΟΣ:
Αν δεν αλλάξτε τακτική, σύντομα θα χάσετε και αυτά που με τόσους κόπους έχετε καταφέρει. Εσείς που δεν έχετε ερωτικό σύντροφο, θα πρέπει να γίνετε πιο κοινωνικοί και πιο εξωστρεφείς , αφήνοντας τους άλλους να σας πλησιάσουν περισσότερο. Μην προσπαθείς να εντυπωσιάσεις, γιατί αυτή την στιγμή δεν σε συμφέρει αυτή η στάση. Οι υποχρεώσεις και ο χρόνος που διαθέτετε στον επαγγελματικό τομέα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στην προσωπική ζωή. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, τολμήστε να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε μέσα στη σχέση σας και μην γκρινιάζετε συνέχεια στους άλλους ότι όλο προβλήματα σας τυχαίνουν και δεν είστε ευτυχισμένοι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Διορθωτικές κινήσεις και χειρισμοί ευνοούνται και στα οικονομικά σας. Θα εκδηλωθούν διάφορες καταστάσεις που θα χρειαστεί να τις χειριστείτε με διπλωματία, για να βγείτε στο τέλος εσείς κερδισμένοι. Μια διάθεση απομόνωσης μπορεί να έχετε αυτή την περίοδο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, προετοιμαστείτε γιατί καινούργια πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας και θα την ανανεώσουν. Προσπαθήστε να φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα.


 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Οι ελεύθεροι, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, αλλά οι άνθρωποι που θα γνωρίσετε δεν θα σας ενθουσιάσουν και τόσο…. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας προκειμένου να αποφύγετε λανθασμένες κινήσεις. Στα αισθηματικά σας καλό θα ήταν οι δεσμευμένοι να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή. Στη δουλειά σας, θα υπάρξουν ανακατατάξεις και εσείς θα πρέπει να προσπαθήσετε να προστατεύσετε τα συμφέροντα σας. Στον οικονομικό σας τομέα, ίσως χρειαστεί να δώσετε κάποια χρήματα σε άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Στα προσωπικά οι δεσμευμένοι θα έχετε εντάσεις και διαφωνίες με τον σύντροφο σας και αν συνεχίσετε έτσι τα πράγματα πολύ δύσκολα θα διορθωθούν στο τέλος. Στο εργσιακό σας περιβάλλον θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις τις οποίες θα τις συζητήσετε με τους συνεργάτες σας και θα αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στη δουλειά σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, το πρόγραμμα σας θα είναι φορτωμένο, γι΄ αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα γιατί θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και εντάσεις στο χώρο σας. Συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά σας θέματα φαίνεται να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας αυτήν την περίοδο. Το θέμα δεν είναι να περνάτε μόνο εσείς καλά, αλλά και οι κοντινοί σας άνθρωποι.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Ένα διάστημα προετοιμασίας θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε αυτή την περίοδο για τον επαγγελματικό σας τομέα. Με τα οικονομικά σας θα πάρετε μια ανάσα γιατί τα πολλά έξοδα σταματούν και θα μπορέσετε να ισορροπήσετε κάπως τα πράγματα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα είστε νευρικοί όλες αυτές τις μέρες και η συμπεριφορά σας θα προβληματίσει τους ανθρώπους γύρω σας. Στα οικονομικά σας θα βγουν έκτακτα έξοδα και θα προβληματιστείτε για το πως θα τα καλύψετε. Φανείτε προσεκτικοί στο χειρισμό των οικονομικών σας και μην προβείτε σε αλόγιστες σπατάλες.

 

ΙΧΘΕΙΣ:
Κάντε υπομονή και σύντομα οι όποιες αντιξοότητες μπορεί να βιώνετε, θα πάρουν τέλος. Θα σας απασχολήσει έντονα η επαγγελματική σας σταδιοδρομία και θα πρέπει να καταβάλλετε περισσότερες προσπάθειες για να καταξιωθείτε στο χώρο σας και να αναγνωριστεί η αξία σας. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να δείτε καθαρά κάποιες καταστάσεις και μέσα από αυτές να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα. Περιορίστε όσο μπορείτε την όποια τάση θα έχετε να ξοδέψετε χρήματα για υπερβολικές διασκεδάσεις και άχρηστες αγορές γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε. Περιορίστε τα έξοδά σας και μην κάνετε άσκοπες αγορές.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα