ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Από την μια θα αισθάνεστε καλά με τον ερωτικό σας σύντροφο και από την άλλη θα υπάρξουν ανταγωνιστικές διαθέσεις. Δεν είναι καλή περίοδος για καινούργια ανοίγματα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ζημειωθείτε. Εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα. Η πνευματική σας διαύγεια θα σας δώσει επιχειρήματα για να αντικρούσετε τους αντιπάλους σας. Θα σας απασχολήσουν, κάποιες παρελθοντολογικές υποθέσεις, που θα πρέπει να τις επιλύσετε άμεσα, για να μη σας ταλαιπωρήσουν ξανά.

 

ΤΑΥΡΟΣ:
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκινήσετε κάτι το όμορφο και ουσιαστικό που θα δώσει νόημα στη ζωή σας. Όσοι είστε μόνοι και αναζητάτε ένα ταίρι στη ζωή σας, θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να φλερτάρετε, αλλά εσείς θα προσπεράσετε χωρίς να δώσετε σημασία. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας γιατί θα συμβούν ξαφνικά γεγονότα που θα σας αναστατώσουν και δεν πρέπει να κάνετε βιαστικές κινήσεις. Στα προσωπικά σας, εσείς που έχετε μόνιμο δεσμό προσέξτε λίγο την συμπεριφορά σας γιατί η κρίση σας δεν θα είναι σωστή και θα υπάρξουν διαφωνίες με το ταίρι σας. Στον οικονομικό σας τομέα, αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να αυξηθούν τα έσοδα σας, απλά θα κουραστείτε περισσότερο για να το πετύχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Αν η σχέση σας δοκιμάζεται απ’ την ένταση που υπάρχει μεταξύ σας, δεν αποκλείεται να είναι η αρχή για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν για την πορεία της καριέρα σας, αφού έχετε ρίξει όλο το βάρος το τελευταίο καιρό. Με τα οικονομικά σας θα είσαστε αγχωμένοι, αφού χρήματα που περιμένατε θα καθυστερήσουν και θα προσπαθήσετε με διάφορους τρόπους να καλύψετε τα έξοδα σας. Προσέξτε ιδιαίτερα και τις σχέσεις σας με το φιλικό σας περιβάλλον. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα νιώσετε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες υποχρεώσες σας με επιτυχία.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Αυτήν την εβδομάδα είναι η τελευταία σας ευκαιρία πριν από την δύσκολη αστρολογικά, καλοκαιρινή περίοδο. Μέσα στο γενικότερο κλίμα αναστάτωσης που θα επικρατήσει αυτό το διάστημα όχι μόνον δεν βάλλεστε αλλά ευνοείστε επαγγελματικά στο να αξιοποιήσετε και τις όποιες ευκαιρίες προκύψουν. Οι αδέσμευτοι θα έχετε επιτυχίες στην συναισθηματική σας ζωή, αρκεί να το επιδιώξετε. Προσέξτε να μην απωθήσετε πρόσωπα αγαπημένα που θέλετε να είναι κοντά σας. Στα οικονομικά σας φροντίστε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες και γενικότερα περιορίστε τα έξοδα σας.

 

 

ΛΕΩΝ:
Λειτουργείστε όμως συντηρητικά και μην προβείτε τώρα σε δυναμικές κινήσεις. Επεξεργαστείτε καλά, λόγια και υποσχέσεις που σας λένε ειδικά από άτομα που σας έχουν απογοητεύσει και στο παρελθόν. Μέσα από τις εμπειρίες που θα βιώσετε θα γίνετε πιο ώριμοι και θα διδαχτείτε πάρα πολλά. Οικονομικά, διεκδικήστε χρήματα που σας οφείλουν και κρατηθείτε μακριά από απατηλές επενδύσεις. Στα οικονομικά σας φτιάξτε ένα πρόγραμμα με τα έσοδα και τα έξοδα σας για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού και να μην χαλάσετε τις ισορροπίες που τόσο έχετε κοπιάσει να φτιάξετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Προβληματισμοί ή και δυνατές εντάσεις είναι πολύ πιθανόν να χτυπήσουν την πόρτα σε πολλούς από εσάς και στον αισθηματικό τομέα. Στα αισθηματικά σας εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις ο σύντροφος σας θα σας εκφράσει τα παράπονα του γιατί το τελευταίο καιρό τον παραμελείτε. Στα οικονομικά σου θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα και μετά να παραπονιέσαι ότι δεν σε φτάνουν. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου ορισμένες καταστάσεις που θα συμβούν θα σας κάνουν να κοιτάξτε βαθιά μέσα σας και να αλλάξετε τον τρόπο που σκεφτόσασταν μέχρι στιγμής. Σχέσεις και συνεργασίες εξακολουθούν να σας προβληματίζουν.
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι γεμάτη ένταση και πάθος. Επεξεργαστείτε τώρα νέα σχέδια και συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν, αλλά θέστε τα σε εφαρμογή το φθινόπωρο. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις γιατί θα βρεθείτε μόνοι και δεν θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες των εργασιακών σας θεμάτων. Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν το καλοκαίρι δημιούργησαν σε πολλές περιπτώσεις αυταρχικές συμπεριφορές καθώς και έμμονες ιδέες, που σε μεγάλο βαθμό μπορεί να επηρέασαν διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Στα οικονομικά σας περιορίστε τα περιττά έξοδα και τις σπατάλες, αν θέλετε να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού και να καλύψετε άνετα τις υποχρεώσεις σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Διανύετε μια περίοδο έντονου άγχους και προβληματισμού γύρω από την επαγγελματική σας ζωή. Η επαγγελματική σας ζωή σας έχει απορροφήσει πολύ από τον χρόνο σας τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα να έχετε παραμελήσει λίγο την οικογένεια. Οι δεσμευμένοι μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε αντίξοες καταστάσεις ενώ δεν αποκλείεται ένα οικογενειακό πρόβλημα να σας αναστάτωσει. Όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα διανύετε μια εξαιρετική περίοδο καλλιτεχνικής έμπνευσης. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα συνεργασιών και να μεθοδεύσετε σωστά τις κινήσεις σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες ή αν είσαστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μπορείτε τώρα να κάνετε κινήσεις για να επεκτείνετε την επιχείρηση σας. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και σύνεση. Οι αδέσμευτοι θα θέσετε ως προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή, την ανεύρεση ενός ερωτικού συντρόφου. Προετοιμάστε καλύτερα το έδαφος για τις ριζικές αλλαγές που θέλετε να κάνετε και ξεκαθαρίσετε με τυχόν εκκρεμότητες, για να μην υπάρχει κάτι που να σας βγάλει εκτός προγραμματισμού. Στην ερωτική σας ζωή, φροντίσετε να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας, γιατί ο σύντροφος σας νιώθει ότι τον παραμελείτε και δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά γι΄ αυτόν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Θα έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο συζητώντας τις ιδέες και τα σχέδια που έχετε για το μέλλον σας. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τη ροή των γεγονότων γιατί ήδη έχουν πάρει την πορεία τους. Οι ελεύθεροι κοινωνικοί και αξιαγάπητοι δημιουργείτε μια ευχάριστη εικόνα γύρω σας. Προσοχή στις κρυφές καταστάσεις και σε δεδομένα που δε γνωρίζετε γιατί μπορεί να επιφέρουν απογοητεύσεις και απώλειες. Στον αισθηματικό τομέα προσέξτε λίγο τις απαιτήσεις σας αλλά και τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε με το ταίρι σας για να αποφύγετε δυσκολίες και προβλήματα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Διατηρείστε την ψυχραμίας σας, αποφεύγοντας σπασμωδικές κινήσεις. Θα βιώσετε αναστατώσεις και μπερδέματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γι΄ αυτό προσέξτε τις υποσχέσεις που θα δώσετε γιατί θα πρέπει να τις τήρησετε κιόλας. Μην κάνετε συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν γιατί δε θα λείψουν οι εντάσεις. Οι ελεύθεροι αιφνίδιες θετικές αλλαγές θα παρουσιαστούν στα ερωτικά σας που θα σας ανεβάσουν την διάθεση και την ψυχολογία σας. Στον αισθηματικό τομέα θα χρειαστεί να κάνετε λεπτούς χειρισμούς προκειμένου να ισορροπήσετε τις καταστάσεις.

 

ΙΧΘΕΙΣ:
Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μην κάνετε συμφωνίες. Θα κινητοποιηθείτε για να ξεκινήσετε μια διαδικασία αλλαγών σε πολλούς τομείς της ζωή σας αφού έχετε φτάσει σε ένα κομβικό σημείο όπου δεν μπορείτε να κάνετε πίσω και πρέπει να προχωρήστε μπροστά. Οι αδέσμευτοι θα αναστατωθείτε καθώς θα παρουσιαστούν στο ‘ κατώφλι΄ σας άνθρωποι από το παρελθόν ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε κάποιες προτάσεις που θα σας γίνουν. Στην εργασία σας θα παρουσιαστούν κάποιες καλές ευκαιρίες, όπου αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα μπορέσετε να επεκταθείτε καλύτερα και να εκπληρώσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα