ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Αποφύγετε τα ρίσκα και μην παρασυρθείτε από το κυνήγι του εύκολου κέρδους. Καινούργιοι ορίζοντες ανοίγονται, και θα δικαιωθείτε για την υπομονή και την επιμονή που είχατε τόσο καιρό πάνω στους αρχικούς σας στόχους. Μην παρασυρθείτε σε παρορμητικές ενέργειες γιατί θα ζημιωθείτε στο τέλος. Προσοχή πρέπει να δείξετε σε μια τυχόν αναβλητικότητα που μπορεί να σας διέπει αυτό το διάστημα. Στα οικονομικά σας ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα μικροέξοδα και καλείστε να βρείτε κάποιες γρήγορες λύσεις για να ανταπεξέλθετε.


ΤΑΥΡΟΣ:
Αν θέλετε να πιάσουν τόπο τα χρήματα σας καλύτερα θα είναι να τα αποταμιεύσετε για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Αποφύγετε τους έντονους διαξιφισμούς και προσπαθήστε όσο το δυνατόν πιο ήρεμα να επιλύσετε τα όποια προβλήματα. Οι περισσότεροι από εσάς διανύετε μια περίοδο όπου τα μέτωπα που υπάρχουν στην καριέρα σας είναι τόσα πολλά, με αποτέλεσμα να πελαγώνετε. Οι δικοί σας άνθρωποι θα είναι στο πλευρό σας, γι αυτό δεν υπάρχει λόγος να είστε αποκομμένοι από αυτούς. Οργανώστε και μεθοδεύστε προσεκτικά τις κινήσεις σας, αυτήν την περίοδο, στον επαγγελματικό τομέα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Ορισμένοι από εσάς θα θελήσετε να μείνετε μόνοι για να σκεφτείτε για το μέλλον της σχέσης σας. Προσέξτε ιδιαίτερα τις σχέσεις σας, τόσο με τον ερωτικό σύντροφο όσο και με τους συνεργάτες σας. Στα επαγγελματικά σας, ορισμένοι από εσάς θα θελήσετε να αλλάξετε χώρο εργασίας που να εξυπηρετεί καλύτερα τα δικά σας συμφέροντα. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και μεθοδεύστε τα επόμενα βήματα για το μέλλον σας. Στον οικονομικό τομέα, θα σας πιάσει η καταναλωτική μανία και θα πρέπει να προσέξετε να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας και βάλετε καινούργια χρέη. 
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Κινηθείτε με ψυχραιμία περιορίστε τον εγωισμό για να μην κάνετε πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε. Οι συνθήκες που θα επικρατήσουν αυτήν την περίοδο μπορεί να φέρουν σε πολλούς από εσάς κάποια προβλήματα στη συναισθηματική σας ζωή. Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις, γιατί θα αυξηθεί η ανάγκη σας για ασφάλεια και σταθερότητα, πράγμα που δεν μπορείτε να το πετύχετε από την μια μέρα στην άλλη πιέζοντας πρόσωπα και καταστάσεις. Στον οικονομικό σας τομέα, θα αναζητήσετε νέους τρόπους για την αύξηση των εισοδημάτων σας.


 

ΛΕΩΝ:
Επιδιώξτε συναντήσεις με άτομα κύρους που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρολό στη δουλειά σας, τώρα που οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες και επαφές με κόσμο, που θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στο άμεσο μέλλον. Οι δεσμευμένοι θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν τη σχέση τους και να ζήσουν ευχάριστες στιγμές. Οι συνθήκες που διαμορφώνονται από εδώ και στο εξής μπορεί να προκαλέσουν σε μεγάλο βαθμό σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σας. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε οποιονδήποτε ή να κάνετε επενδύσεις που δεν έχετε σκεφτεί πολύ καλά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Με την αισιοδοξία σας βγαίνετε νικητές Η διάθεσή σας δεν θα είναι και αρκετά καλή και ίσως αυτό να οφείλετε στην κάμψη της δουλειάς σας. Μην υπογράψετε αυτήν την περίοδο διακανονισμούς ή συμβόλαια. Ο επαγγελματικός τομέας και ο τομέας των σχέσεων θα βρίσκεται στο προσκήνιο φέρνοντάς σας αρκετά προβλήματα. Στον οικονομικό σας τομέα, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και θα δυσκολευτείτε να καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Το κλίμα των ημερών είναι ερωτικό αρκεί να το εκμεταλλευτείτε σωστά.

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Φανείτε όμως προσεκτικοί και μην προβείτε σε αλόγιστα έξοδα και άσκοπες αγορές. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Φροντίστε να ηρεμήσετε και να μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας. Φροντίστε στα οικονομικά σας να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Χρειάζεται όμως μεθοδικότητα και υπομονή γιατί οι συνθήκες δεν είναι ακόμη οι ιδανικές.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Αφιερώστε χρόνο για περισυλλογή και προγραμματίστε τις επόμενες κινήσεις σας. Εσείς που είστε μόνοι θα έχετε τη ευκαιρία να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας χαροποιήσει. Θα προκύψουν κάποιες ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά θα αυξηθούν τα έσοδα σας αργότερα. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που θα σας χαροποιήσουν πολύ, φίλοι μου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, αναμένετε να περάσετε πολλές όμορφες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους, που θα σας βοήθησουν να δείτε ορισμένα πράγματα αλλιώς στη ζωή σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Αρπάξετε κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μην επαναπαυτείτε, μέχρι να ολοκληρώσετε ότι έχετε αρχίσει. Θα πρέπει να οργανωθείτε για να διορθώσετε τυχόν παραλείψεις ή λάθη σας και να μπορέσετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, αν βρίσκεστε σε αναζήτηση συντρόφου, μην τρέφετε την ψευδαίσθηση ότι θα έρθει και θα χτυπήσει την πόρτα σας. Στα εργασιακά σας θα προσπαθήσετε να δρομολογήσετε τις αλλαγές που εδώ και καιρό θέλετε να κάνετε και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε για να την επέκταση της δουλειάς σας. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα είναι καλύτερα ειδικά για τους αδέσμευτους.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Οι σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά προβλέπονται ευχάριστες. Η κοινωνικότητα σας θα ανέβει και θα κάνετε πολλές επαφές με διάφορα άτομα. Οι αισθηματικές σας σχέσεις εδώ και αρκετό καιρό χαρακτηρίζονται από σκαμπανεβάσματα. Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, γιατί θα υπάρχουν εντάσεις με τον σύντροφο σας και θα πρέπει να αποβάλλετε τον εγωισμό σας. Στα εργασιακά σας οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας, καθώς θα σας πιέζει ο χρόνος για να διευθετήσετε τα ζητήματα που σας έχουν αναθέσει οι ανώτεροι σας.
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό εσωτερικό ψάξιμο με τον εαυτό σας, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε ακριβώς τι θέλετε. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε στις μετακινήσεις σας γιατί υπάρχει μια τάση για μικροατυχήματα. Οι προτάσεις που θα έχετε και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να κερδίσετε περισσότερα στον επαγγελματικό τομέα θα είναι αρκετές. Προσέξτε να μην έρθετε σε σκληρές αντιπαραθέσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, είστε πολύ κοντά στο να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση με το σύντροφο σας.


ΙΧΘΕΙΣ:
Η ψυχολογία σας μπορεί να μην είναι ιδιαιτέρα καλή με αποτέλεσμα να μην πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Εξετάστε όλες τις προτάσεις που θα σας γίνουν και μεθοδεύστε σωστά τις κινήσεις σας, για να πετύχετε τους στόχους σας. Μετά με ξεκάθαρο μυαλό θα μπορέσετε να αποφασίσετε ποια τακτική θα ακολουθήσετε. Οι τρόποι που χειρίζεστε πράγματα και καταστάσεις είναι οι σωστοί και γι΄ αυτό σας αναθέτουν όλο και παραπάνω υποχρεώσεις γιατί ξέρουν ότι θα τις φέρετε σε πέρας. Στα οικονομικά σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία αν σας χρωστάνε χρήματα να τα πάρετε πίσω.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα