ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η προσωπική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο αυτήν την περίοδο. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο που θα σας ενθουσιάσει. Οι όποιες προτάσεις προκύψουν αυτό το διάστημα θα πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά, γιατί ότι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός. Παράλληλα θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που είχαν μείνει στην άκρη και δεν έπαιρναν άλλη αναβολή. Τα άστρα προβλέπουν, για τα προσωπικά σας, ότι εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα δώσετε προτεραιότητα στο ταίρι σας αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο.
 

ΤΑΥΡΟΣ:
Δεν πρέπει να ανοίγεστε εύκολα σε ανθρώπους που γνωρίζετε μόνο λίγο χρονικό διάστημα και να εκμυστηρεύεστε τα σχέδια σας, γιατί πολλοί είναι αυτοί που από ζήλια και μόνο θέλουν να σας βλάψουν. Θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση, αρκεί να βάλετε ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους. Μην πάρετε όμως οικονομικά ρίσκα αυτή την περίοδο γιατί μπορεί να έχετε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκετε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ένας μεγάλος έρωτας θα γεννηθεί αυτή την βδομάδα. Προβληθείτε προκειμένου να επιτύχετε πολλούς από τους στόχους και τις επιδιώξεις σας στον επαγγελματικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Bρίσκεστε σε μια περίοδο ανακατατάξεων και θα πρέπει να προσέξτε τις αποφάσεις που θα πάρετε, για να αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος. Απέφυγε εντάσεις και σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις. Ο ερωτικός τομέας για αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα τουλάχιστον για τους δεσμευμένους. Ο ερωτικός τομέας δεν είναι στα καλύτερά του με δεδομένο ότι κυριαρχεί ένα άγχος και μια φόρτιση γύρω από θέματα καριέρας. Ο ερωτικός τομέας έρχεται σε δεύτερη μοίρα για τους περισσότερους από εσάς αυτήν την περίοδο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Αξιοποιήστε τις γνωριμίες ή συναντήσεις που προκύπτουν με άτομα κύρους. Δεν αποκλείετε να χρειαστεί να συμπαρασταθείτε και σε άτομα που σας έχουν ανάγκη. Ένα έντονο παρασκήνιο μπορεί να υπάρχει, τόσο σε θέματα ερωτικά, όσο και σε θέματα που αφορούν μυστικές συμφωνίες ή μυστικές συναντήσεις. Η ανεβασμένη λίμπιντο και μια διάθεση ανταγωνιστική που θα σας διακατέχει, μπορούν να μετατραπούν σε μεγάλο πάθος. Θα πιεστείτε πολύ αλλά θα ξεκαθαρίσετε με τον ερωτικό σας σύντροφο τα προβλήματα που υπάρχουν. 
 

 

ΛΕΩΝ:
Επαφές και συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να φανούν πολύ ωφέλιμες για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Εξετάστε αναλυτικά τους όρους και μετά αποφασίστε τι κινήσεις θα κάνετε. Μετά από μια αυτοκριτική που θα κάνετε στον εαυτό σας, θα αρχίσετε να βλέπετε τη ζωή κάτω από διαφορετικό πρίσμα και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το πώς θα κατακτήσετε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Οι συνθήκες σας ευνοούν, αρκεί να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας. Στα οικονομικά σας, η σύνεση, ο προγραμματισμός και η εγκράτεια είναι οι παράγοντες που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το αδιέξοδο που είσαστε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Όσοι από εσάς ασχολείστε με γραπτά, το εμπόριο και την επικοινωνία δείξτε ιδιαίτερη προσοχή και ελέγξτε καλά όλες τις λεπτομέρειες. Ακόμη, θα γυρίσετε την πλάτη σας σε αυτά που σας πίκραναν και θα γίνετε πιο δυναμικοί. Αξιοποιήστε αυτήν την περίοδο προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις όποιες αξιόλογες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό τομέα. Αποφύγετε κάθε οποιαδήποτε επένδυση γιατί υπάρχει πιθανότητα να χάσετε χρήματα. Αυτές τις ημέρες θα ξοδέψετε κάποια χρήματα για εξοπλισμό ή ανακαίνιση του χώρου δουλειά σας.
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά τράπεζες, δάνεια, επιδοτήσεις ή χρήματα που σας οφείλουν θα σας ικανοποίηση αυτή την εβδομάδα, ανεβάζοντας την ψυχολογία σας. Κατά μια έννοια είστε οι πρωταγωνιστές του πλανητικού σκηνικού που διαμορφώνεται αυτήν την περίοδο. Οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να συζητούν περισσότερο με το ταίρι τους αυτό το διάστημα για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, αποφύγετε τις μικρές περιπέτειες που μπορεί να σας τονώνουν, γιατί σύντομα ο σύντροφος σας θα το αντιληφθεί και δεν είναι από τους ανθρώπους που δέχονται εύκολα κάτι τέτοιο. Τα άστρα προβλέπουν ότι το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα καριέρας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα, για να ικανοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Εκφραστείτε με άνεση και πειστικότητα και δεν θα χάσετε. Κάντε συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους που είναι σημαντικοί και χρήσιμοι για τα σχέδιά σας. Οι ενέργειές σας σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα φαίνεται ότι από εδώ και στο εξής μπλοκάρουν. Στα επαγγελματικά σας, χρησιμοποιήστε τη δύναμη σας για να αποδώσουν οι προσπάθειες που κάνετε και να υλοποιήστε άμεσα τα σχέδια σας. Το αν θα είναι θετικές ή αρνητικές εξαρτάτε από τον προσωπικό σας χάρτη.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις, για να γνωριστείτε καλύτερα και να δείτε αν ταιριάζετε. Μετακινήσεις μικρά ταξίδια ή επαφές με ανθρώπους που μπορούν να προωθήσουν τα σχέδια σας, ευνοούνται αυτό το διάστημα. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσέξτε να μην πιέζετε τον εαυτό σας και μην αναλαμβάνετε περισσότερα βάρη-ευθύνες από αυτά που μπορείτε να σηκώσετε. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε εγκρατείς και να μην ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματα σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η βοήθειά τους μπορεί να αποδεχτεί αρκετά σημαντική έως καταλυτική για τις όποιες επιδιώξεις σας. Θα θελήσετε να πετάξετε από πάνω σας κάθετι παλιό και φθαρμένο και να το αντικαταστήσετε με κάτι καινούργιο και εξελιγμένο. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας θα αυξηθούν και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα και κάποια στιγμή θα αγχωθείτε για το αν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στο έργο που σας έχουν αναθέσει. Παράλληλα θα ξοδέψετε χρήματα για τη διακόσμηση είτε του σπιτιού σας είτε του γραφείου σας. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να μην σας ικανοποιούν αφού οι ανάγκες σας θα μεγαλώσουν όποτε θα αρχίσετε να αναζητάτε καινούργιους τρόπους για να ανεβάσετε τα έσοδα σας.
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Από την μια η λίμπιντό σας θα είναι ανεβασμένη και από την άλλη οι τάσεις για συγκρούσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι συχνές. Δεν αποκλείεται να πάτε κάποιο ταξιδάκι τις μέρες αυτές με το ταίρι σας, για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Εντάσεις και πιθανές ρήξεις με τον ερωτικό σας σύντροφο δεν είναι απίθανο να συμβούν. Η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη. Θα πρέπει να προχωρήσετε με κάποια σύνεση στην οικονομική σας διαχείριση, καθώς αναμένονται απρόοπτα έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος.

 

ΙΧΘΕΙΣ:
Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας πριν κάνετε κάποιο βήμα. Η επαγγελματική και η συναισθηματική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκινήσετε κάτι το όμορφο και ουσιαστικό που θα δώσει νόημα στη ζωή σας. Όσοι είστε αδέσμευτοι, ενισχύστε την αυτοπεποίθηση σας και εμπιστευτείτε ανθρώπους που δείχνουν ότι πιστεύουν σε σας. Στον οικονομικό σας τομέα, εισέρχεται μια ιδανική περίοδος γαι να μειώσετε τα χρέη και τα έξοδα σας.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα