ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Εβδομαδιαίες Προβλέψεις


 


            Ζώδια​ Κριός

Επαγγελματικά: Αν σήμερα νοιώσετε την επιθυμία να ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και ακραίο, κάτι ασυνήθιστο ή εκκεντρικό, μην εκπλαγείτε. Αφού δεν έχετε όρεξη να ασχοληθείτε μα τα τρέχοντα και τα καθημερινά, αφήστε τη μέρα να πάρει ένα ξεχωριστό χρώμα. Αύριο πάλι στα δικά σας. 
Αισθηματικά: Τα αισθήματά σου είναι παράξενα σήμερα, με ακραίες επιθυμίες ίσως, με τάση για ο,τιδήποτε αντισυμβατικό, που όμως αλλάζουν ξαφνικά. Πολλά απρόοπτα μπορεί να σου συμβούν, ίσως ευχάριστα, που όμως θα τελειώσουν όπως άρχισαν. Ξαφνικά. 
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς. 
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 13, 22, 24  


           


            Ζώδια​ Ταύρος

Επαγγελματικά: Η κακή σας ψυχολογική κατάσταση, το αίσθημα απομόνωσης, κάποια συναισθηματική ψυχρότητα, δεν είναι ό,τι καλύτερο για να φτιάξει τη μέρα σας στο χώρο της εργασίας σας. Μπορείτε να ασχοληθείτε με ό,τι απαιτεί υπομονή και επιμονή, μόνος σας και να αφήσετε τις επαγγελματικές συναντήσεις για άλλη μέρα. 
Αισθηματικά: Μια δυσκολία στην επικοινωνία, μια κακή σου ψυχολογική διάθεση, δημιουργεί προβλήματα σε όλους τους τομείς και ιδίως στον αισθηματικό και συναισθηματικό τομέα. Κάνε υπομονή, απόφυγε τις επικοινωνίες, για να μην διαταράξεις ενδεχομένως περισσότερο κάποια σχέση. 
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά. 
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς. 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 18, 23


        


            Ζώδια​ Δίδυμοι

Επαγγελματικά: Η αυτοπεποίθηση αλλά και κάποια τύχη σήμερα, είναι τα όπλα σας, για να χειριστείτε άριστα τόσο τα επαγγελματικά σας, όσο και τα κοινωνικά σας ζητήματα. Πιθανή επαγγελματική έξοδος, κάποιο δείπνο με συνεργάτες κ.λ.π. 
Αισθηματικά: Σήμερα θα ξεχάσετε σκοτούρες και προβλήματα και θα το ρίξετε για λίγο έξω. Και το εννοώ "έξω" γιατί έχετε τη διάθεση να διασκεδάσετε, να χαρεί να φλερτάρετε, ακόμα και να . . ποντάρετε. Καθόλου παράξενο να έχετε νέα από πρόσωπο που βρίσκεται μακριά, ή να δεχθείτε ευχάριστη πρόσκληση. 
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη. 
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθα. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 9, 15, 29


    

 
                Ζώδια​ Καρκίνος 

Επαγγελματικά: Μην αφήνεις σήμερα την κακή σου ψυχική κατάσταση, να γίνει φρένο στις επαγγελματικές σου ενασχολήσεις και να σε κρατήσει στο σπίτι. Προσπάθησε να φανείς όσο γίνεται ρεαλιστής. 
Αισθηματικά: Σήμερα προσέξτε πολύ επειδή ο κίνδυνος να φανείτε σχολαστικός, αδιάκριτος, ζηλότυπος κ.λ.π. παραμονεύει και σίγουρα δεν καλυτερεύει τη σχέση σας. Αν έχετε κάποια δουλειά, προτιμήστε την από τη συνάντηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. 
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις. 
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη. 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 10, 13, 27


      


               Ζώδια​ Λέων

Επαγγελματικά: Προγραμματίστε όσο μπορείτε τα καταναλωτικά σας σχέδια, για να μην ξεπεράσετε το καταναλωτικό σας όριο. Δείχνετε μια τάση στο ξόδεμα, τόσο σε πράγματα ομορφιάς, όσο και ποτά, γλυκίσματα κλπ. 
Αισθηματικά: Η ευχάριστη διάθεσή σας σήμερα, σας τραβάει σε κάποια ευχάριστη έξοδο, ενδεχομένως δείπνο, όπου θα περάσετε ωραία, αν και θα αμφιταλαντεύεστε μέχρι να πάρετε την απόφαση. Δεν χρειάζονται δισταγμοί. Μια έξοδος είναι μόνο. 
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, Φίλοι και κοινωνικές ομάδες. 
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 4, 16, 20  


        


              Ζώδια​ Παρθένος 

Επαγγελματικά: Αν θέλατε να έχετε επαγγελματική επικοινωνία με συνεργάτες σας ή το κοινό, τώρα είναι καλύτερη ευκαιρία. Στείλτε λοιπόν μηνύματα, επικοινωνήστε. Ευνοείται ιδιαίτερα η επικοινωνία με γυναίκες.. 
Αισθηματικά: Αν σήμερα επικοινωνήσεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο, μην κολλήσεις σε τίποτε λεπτομέρειες, τόσο που να τον εκνευρίσει. Αν δεις ότι είναι κάπως διστακτικός, σκέψου ότι μπορεί να έχει κάποιο μικρό πρόβλημα υγείας το οποίο δεν θέλει να σου φανερώσει. 
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, Καριέρα, κοινωνική καταξίωση. 
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, Φίλοι και κοινωνικές ομάδες. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 9, 15, 26


               


               Ζώδια​ Ζυγός

Επαγγελματικά: Πιθανά γεγονότα ή καταστάσεις που σχετίζονται με πρόσωπα που συμπαθείτε, θα σας αναγκάσουν να δείτε καλύτερα κάποια επαγγελματικά σας ζητήματα, που τώρα περνούν προβλήματα, με μακροπρόθεσμη ευνοϊκή εξέλιξη. 
Αισθηματικά: Αν θέλετε να προγραμματίσετε συνάντηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο, σήμερα είναι από τις καλές μέρες. Η αρμονία στα αισθήματά σας, μπορεί να διώξει κάθε συννεφάκι που θα παρουσιαστεί. 
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα. 
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, Καριέρα, κοινωνική καταξίωση. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 7, 19,  24  


            


                Ζώδια​ Σκορπιός

Επαγγελματικά: Η συναισθηματική σου κατάσταση σήμερα είναι τέτοια που σου δημιουργεί ανασφάλειες και φοβίες. Έχετε την τάση να μείνετε για λίγο μόνοι, να σκεφθείτε να ονειρευτείτε ίσως, μακριά όμως από τον κόσμο που σήμερα σας φοβίζει περισσότερο. 
Αισθηματικά: Το οικογενειακό σου περιβάλλον ή κάποια γυναίκα, σε βοηθά να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που είχαν ανακύψει και να απαλλαγείς από υποχρεώσεις ή βάρη. Μη σκαλίζεις το υποσυνείδητό σου και μη ξεθάβεις ενοχές και πάθη. Άσε όμως τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει στο σωστό δρόμο 
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα. 
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα. 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 8, 11, 29



         

                 Ζώδια​ Τοξότης

Επαγγελματικά: Η λεπτομερής εξέταση επαγγελματικών σου υποθέσεων ευνοείται σήμερα. Με την επικοινωνία, ανταλλαγή μηνυμάτων, τηλεφωνημάτων, αλληλογραφίας, μπορείς να ασχοληθείς με τρέχουσες υποθέσεις, μόνο μην παρασυρθείς σε πολλές λεπτολογίες και βλέποντας το δέντρο, χάσεις το δάσος. 
Αισθηματικά: Μια νοσταλγική διάθεση σε σπρώχνει σήμερα να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που μοιραστήκατε κοινά πιστεύω και είχατε κοινές επιδιώξεις. Ίσως έχετε διάθεση και να προσφέρετε σε κάποιους τέτοιους ανθρώπους τη βοήθειά σας. Σίγουρα όμως θα υπάρχει κάποιο μήνυμα ή τηλεφώνημα από τέτοιο χώρο, κάποιο που είχατε ίσως ξεχάσει. 
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, Συνεργασίες, θέματα γάμου. 
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 13, 21, 24  


      


               Ζώδια​ Αιγόκερως

Επαγγελματικά: Μπορεί να νοιώθεις ότι επαγγελματικά ελέγχεσαι από όλους, συνεργάτες ή προϊσταμένους, ότι όλοι σε κρίνουν, αλλά οι τρόποι σου βοηθούν σε οποιαδήποτε επαφή σου σήμερα. Πολύ πιθανό κάποιο επαγγελματικό γεύμα ή δείπνο, ιδίως με μεγαλύτερα άτομα. 
Αισθηματικά: Όμορφα μάλλον θα κυλήσει η μέρα σου. Όλα βοηθούν σε αυτό. Μια έξοδος σε μέρος όμορφο με το αγαπημένο σου πρόσωπο, θα ήταν θαυμάσια, αλλά και στο σπίτι να μείνεις, θα στολίσεις έτσι, που θα είναι πολύ ευχάριστα. Εκείνο που πρέπει να προσέξεις, είναι η διάθεσή σου. Μπορεί να αλλάξει ξαφνικά και να φέρει τα πάνω κάτω. 
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, Εργασία και υγεία. 
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη, Συνεργασίες, θέματα γάμου. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 14, 17, 26    


    


               Ζώδια​ Υδροχόος

Επαγγελματικά: Αν έχετε δουλειές που σχετίζονται με το εξωτερικό, ή με μακρινούς τόπους, σήμερα μάλλον θα σας απασχολήσουν. Η μέρα είναι αφιερωμένη στις μεγάλες αποστάσεις, όπου σε σπρώχνει η διαίσθησή σου και κάποια εσωτερική ορμή. 
Αισθηματικά: Σήμερα όλα θα σας τραβούν σε φιλικές συναντήσεις, με περισσότερο κόσμο ή κατά μόνας με το αγαπημένο σας πρόσωπο και μπορεί να είναι πράγμα ξεχωριστή μέρα, καθώς υπάρχουν τα θερμά αισθήματα, η αποφασιστικότητα, αλλά προσέξτε πολύ τη συμπεριφορά σας. Αν δημιουργηθεί καβγαδάκι, θα οφείλεται σε σας και μόνο. 
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη, Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη. 
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, Εργασία και υγεία. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 18, 26, 29  


     

                Ζώδια​ Ιχθείς

Επαγγελματικά: Δεν είναι κι από τις καλύτερες μέρες σήμερα. Κακή ψυχολογική κατάσταση, κάποια γεγονότα επιδεινώνουν την κατάσταση, ή μοιάζει να τη χειροτερεύουν. Συμβουλή της μέρας: με ψυχραιμία, όσο γίνεται, χωρίς να μεγαλοποιείτε τα πράγματα, προσπαθήστε να ξεπεράσετε ό,τι παρουσιαστεί. 
Αισθηματικά: Καλό είναι να αποφεύγεις να σε επηρεάζουν άνθρωποι με σκοτεινό παρελθόν. Φωτεινές επιγραφές, σκοτεινές επιχειρήσεις. Κλείσε τα αυτιά σου σήμερα σε όποια κακά δαιμόνια έρχονται από τρίτους στη ζωή σου. 
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή. 
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη. 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 14, 18, 23


 


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα